Лайм

MamaRika з новонародженим сином виписалася з пологового та одразу поїхала до Одеси: фото

Співачка народила первістка менше тижня тому

Кілька днів тому MamaRika вперше стала мамою. 2 серпня співачка подарувала своєму чоловікові, комедійному акторові Сергію Середі, сина, ім'я якого поки тримається в секреті. Через чотири дні після пологів щаслива мама разом з малюком виписалася з пологового, про що розповіла в Instagram.

"День виписки настав, ми вже спакували речі, це було непросто, але ми змогли. Сергійович тут займається спробою сповити карапуза, щоб було красиво. Наші чотири дні в пологовому позаду, зараз виписка", - поділилася співачка в "сторіз" 6 серпня .

Фото: instagram.com/mamarika_official

Після виписки молоді батьки відразу поїхали до Одеси, куди вони переїхали з Києва у січні 2021-го. Там подружжя знімають двоповерховий будинок біля моря, площею в 150 квадратних метрів.

Народжувати MamaRika захотіла у приватній клініці, тому на період появи первістка пара приїхала до столиці, оскільки в Одесі тільки державні пологові будинки.

Фото: instagram.com/mamarika_official

MamaRika та Сергій Середа одружилися в березні 2020 року після кількох років стосунків. Весілля пройшло в Таїланді в режимі повної таємності. Про вагітність пара мовчала кілька місяців, але коли особливий стан було вже не приховати - вирішила поділитися радісною новиною в соцмережах.

Фото: instagram.com/mamarika_official

  • Раніше колишній "Холостяк" Ніеіта Добринін розповів про досвід партнерських пологів і розвінчав популярний міф про те, що після цього жінка стає для чоловіка непривабливою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому

Не все можна показувати: Даніель Салем поділився кадрами своєї небезпечної роботи на фронті

Український телеведучий та військовослужбовець Даніель Салем опублікував відео з фронту

Помер фронтмен гурту Crazy Town: виконавцю хіта Butterfly було 49 років

У Лос-Анджелесі на 50-му році життя помер соліст гурту Crazy Town Шифті Шеллшок (Сет Бінзер)