Лайм

Постер нового фільму з Пенелопою Крус цензурували і видалили з Instagram

Художник ризикнув опублікувати постер ще раз

Постер нового фільму Педро Альмодовара "Паралельні матері" з Пенелопою Крус у головній ролі цензурували в Instagram. На ньому зображений жіночий сосок з краплею молока. Про занадто пікантне зображення розповів його автор Хав'єр Хаен.

"Як і очікувалося, Instagram видалив постер, який ми зробили для останнього фільму Альмодовара. Я викладу ще раз", - написав художник. Також фотографія з'явилася в акаунтах самої Крус і продюсерської компанії Альмодовара El Deseo.

Фото: AFP

Раніше Хаен висміяв цензуру в соцмережі, опублікувавши фотографію корови з розмитим вим'ям. "Ця корова занадто відверта", - написав він.

Фото: https://www.instagram.com/javier_jaen/

Раніше Instagram неодноразово висміювали і критикували за те, що він дозволяє публікувати зображення чоловічих сосків, але видаляє зображення жіночих. Винятки соцмережа не робить навіть для мистецтва.

Прем'єра фільму "Паралельні матері" відбудеться 1 вересня на Венеціанському кінофестивалі. Фільм знятий у розпал пандемії коронавірусу і розповідає про двох вагітних жінок, які зустрічаються в лікарні перед тим, як народити. Обидві вони самотні і завагітніли випадково. Пенелопа Крус грає Джаніс - жінку середніх років, яка не шкодує про це і радіє материнству. Інша, Ана, - підліток, яка налякана і кається. Їхні життя йтимуть паралельно, поки вони виховують дітей і змінюються під впливом часу та обставин.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil