Лайм

Новою учасницею "Танців з зірками" стала олімпійська чемпіонка Ольга Харлан

У 8 сезоні шоу виступить відома спортсменка

Фехтувальниця Ольга Харлан стала учасницею 8 сезону шоу "Танці з зірками". Вона прийняла челлендж актора Артура Логая і позмагається з українськими знаменитостями вже цієї осені. Прем'єра нового сезону шоу відбудеться на 1+1 5 вересня.

"Я вважаю, що для мене участь у проекті буде ідеальною можливістю, щоб показати себе з іншого боку, тому що зазвичай мені важко відкритися, - сказала Харлан. - Це неймовірний досвід і хороше фізичне навантаження. Вже не можу дочекатися репетицій. Для мене це дуже важливо. До того ж я хочу познайомитися зі світом шоу-бізнесу, тому що я майже нікого не знаю особисто з артистів. Маю хороший привід доторкнутися до цього дійства і побачити все зсередини".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kharlan Olga (@olgakharlan)

Ольга Харлан - олімпійська чемпіонка 2008 року у командній першості, бронзова призерка Олімпіади 2012 року, шестикратна чемпіонка світу і восьмикратна чемпіонка Європи. На Олімпіаді в Токіо Харлан зазнала поразки в першому раунді і позбулася шансу на медаль.

Крім Ольги Харлан учасниками "Танців з зірками-2021" стали співачка Джамала, учасник ТНМК Олег Фагот Михайлюта, солістка групи KAZKA Олександра Зарицька, співак Дмитро Каднай, актори Олексій Суровцев і Костянтин Войтенко, а також гумористи "Ліги сміху" Іван Люленов і Анастасія Оруджова .

  • Раніше Олександра Зарицька зізналася, що поміняла партнера на "Танцях з зірками" ще до прем'єри шоу. "Слава богу, що це сталося зараз", - заявила вона.
  • Одним із суддів проекту стане чемпіон світу з латинських танців Макс Чмерковський, який знаком українцям як герой першого українського "Холостяка".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков