Лайм

Зірка легендарного серіалу Breaking Bad Джанкарло Еспозіто їде на Comic Con Ukraine 2021

Чотириразовий номінант на "Еммі" відвідає Київ

Напередодні Comic Con Ukraine 2021 краще зателефонувати Солу. Чому? Тому що Джанкарло Еспозіто, він же Густаво "Гус" Фрінг, він же Моффіт Гідеон ("Мандалорець"), він же Антон Кастільо (Far Cry 6) прибуде на Арт-завод "Платформа" 4-5 вересня.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Comic Con Ukraine (@comicconukraine)

Джанкарло Еспозіто - саме та людина, яка подарувала всесвіту серіалів Breaking Bad і "Краще подзвоніть Солу" одного з найбільш харизматичних лиходіїв. Погодьтеся, неможливо уявити епопею Хайзенберга і Пінкмана без антагоніста Фрінга. Так само немислимо і те, що головний лиходій Far Cry 6 з'явиться на конвенції в усій своїй "диктаторської" красі, але це так. Більш того - фанатів чекають фото- та автограф-сесія c актором.

Переглянувши проби Еспозіто на роль Фрінга шоураннер Вінс Гілліган вигукнув: "О боже, я навіть не знав, що ми можемо отримати собі цього мужика!" Тепер знаємо, Вінс, адже Джанкарло Еспозіто навідається і до нас, на Comic Con Ukraine 2021.

Крім зустрічі з Густаво "Гусом" Фрінг з Breaking Bad, фанатів поп-культури чекають 2 дні справжніх гіковскіх розваг. Це і масштабне Cosplay- і Cover Dance-шоу, і найбільша в країні Алея художників, і знайомство з моделлю Леді Дімітреску з відеоігри Resident Evil: Village Хеленою Манковською, і ігрові турніри, і музична сцена, де серед хедлайнерів - творці саундтрека до "Відьмак 3 "Percival, автор чуттєвих каверів на KAZKA кореєць Song Wonsub і коллаба Aghiazma з Super Sus, і величезний тематичний маркет, і офіційні стенди від компаній кінопрокату і ігрових розробників, і зона настільних ігор, і безліч вражаючих фото-локацій. Тому, якщо ви випадково без квитка, саме час обзавестися пропуском на головне гік-свято 2021.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дата встановлення миру в Україні вже відома: старець Прохор отримав видіння про кінець війни

Старець Прохор отримав видіння, що війна в Україні закінчиться підписанням мирної угоди в кінці 2025 року

Просто його очікую: кохана "Да Вінчі" розповіла про життя після його загибелі

Аліна Михайлова розповіла, як живе без коханого Дмитра Козюбайла ("Да Вінчі"), який загинув на фронті у березні 2023 року

Процедура продовжується: Тімур Мірошниченко розповів, на якому етапі друге усиновлення

Популярний український телеведучий Тімур Мірошниченко підтвердив, що зовсім скоро їхня родина побільшає – вони усиновлять ще одну дитину