Лайм

MamaRika показала фігуру через тиждень після пологів та розповіла, як швидко повернутися у форму

Співачка показала фото в білизні

2 серпня MamaRika (справжнє ім'я - Настя Кочетова) вперше стала мамою. Через тиждень після народження первістка співачка показала фото у спідній білизні та розповіла, як швидко повернутися у форму.

Кілька порад молода мама написала в Instagram. Щоб влізти в улюблені джинси, співачка радить дотримуватися правильного харчування, навіть незважаючи на грудне вигодовування, бути постійно в русі, а також носити післяпологовий бандаж.

"Розумничка, так тримати", "Красоточка", "Шикарна", "Вау, неймовірна", "Всім би виглядати так після пологів", "Молодець", "Дуже красива і позитивна дівчина!", - захоплюються фоловери у коментарях під постом.

MamaRika народила сина, ім'я якого поки тримається в секреті. Батьком хлопчика є комедійний актор Сергій Середа. Пара одружилася в березні 2020 роки після кількох років стосунків.

Пологи проходили в Києві, в одній з приватних клінік. Після виписки молоді батьки відразу поїхали до Одесу, куди вони переїхали з Києва в січні 2021-го. Там подружжя знімають двоповерховий будинок біля моря, площею в 150 квадратних метрів.

  • Катерина Репяхова, дружина артиста Віктора Павліка, після народження первістка змінила імідж. Молода мама зробила каре, і ці зміни в зовнішності стали сюрпризом для її чоловіка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому

Не все можна показувати: Даніель Салем поділився кадрами своєї небезпечної роботи на фронті

Український телеведучий та військовослужбовець Даніель Салем опублікував відео з фронту

Помер фронтмен гурту Crazy Town: виконавцю хіта Butterfly було 49 років

У Лос-Анджелесі на 50-му році життя помер соліст гурту Crazy Town Шифті Шеллшок (Сет Бінзер)