Лайм

Вагітна Катя Осадча показала милі сімейні фото напередодні пологів

Зовсім скоро телеведуча стане багатодітною мамою

Катя Осадча готується стати мамою втретє. 37-річна телеведуча і її чоловік Юрій Горбунов влаштували перед пологами "бейбі шауер" і поділилися милими фотографіями зі свята.

"Нове свято для нас, але чудовий привід зібрати друзів напередодні народження нової маленької людини", - написала Осадча в Instagram.

Фото: https://www.instagram.com/kosadcha/

Сім'я влаштувала свято біля басейну, запросивши найближчих друзів, в числі яких опинилися і куми - Потап із Настею Каменських. Майбутня мама вбралася у ніжну квітчасту сукню з відкритими плечима, прикрасила голову вінком, а лице - витонченою золотою аплікацією.

Фото: https://www.instagram.com/kosadcha/

Фото: https://www.instagram.com/kosadcha/

Образ Осадчої зібрав безліч компліментів від шанувальників і знаменитостей, включаючи Джамалу, Ілону Гвоздьову, Машу Єфросиніну і Дашу Астаф'єву.

Фото: https://www.instagram.com/kosadcha/

Фото: https://www.instagram.com/gorbunovyuriy/

Свято бейбі шауер має американське коріння. Традиція влаштовувати вечірку для майбутньої мами і дарувати подарунки майбутній дитині зародилася в США після Другої світової війни. Сьогодні вона набирає популярність і в інших країнах, включаючи Україну.

Фото: https://www.instagram.com/kosadcha/

З народженням третьої дитини Катя Осадча стане багатодітною мамою. Її перший син Ілля народився у 2002 році від нардепа Олега Поліщука, але в 2004 році сім'я розпалася. Другий син народився у телеведучої у 2017 році від Юрія Горбунова. Стать майбутньої дитини пара поки не розкриває.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil