Лайм

Дружина Володимира Остапчука розповіла про вечерю із забороненим в Україні Кіркоровим

Пара зустрілася з російським співаком на Криті

Володимир Остапчук з дружиною відпочивають на острові Крит, і в Instagram-історіях Христина Горняк похвалилася вечерею з Філіпом Кіркоровим. Нещодавно російському співакові на 3 роки заборонили в'їзд в Україну через гастролі в Криму і відкриту підтримку анексії, але телеведучого з дружиною це не збентежило.

Відповідаючи на запитання підписників, Горняк розповіла про знайомство з відомим шанувальником політики Володимира Путіна.

"З Філіпом був знайомий Вова, до речі, тільки онлайн. І ось вчора виявилося, що ми відпочиваємо одне від одного в 30 хвилинах. Вирішили повечеряти разом! Дуже відкритий, веселий чоловік. Насміялися. Я отримала масу компліментів, - написала вона. - Тему політики і релігії я ніколи не обговорюю. Хоча почула, що Україну дуже любить".

  • Раніше свою дружбу з Філіпом Кіркоровим захищала співачка Оля Полякова. Її критикували після виступу зі співаком на одній сцені в Дубаї.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа