Лайм

Українські зірки в день народження Кузьми Скрябіна присвятили йому теплі дописи: Ти завжди в наших серцях

Про артиста згадали Ірина Білик, Дзідзьо та Олексій Мочанов

17 серпня Андрій Кузьменко, більш відомий як Кузьма Скрябін, відсвяткував би день народження. Якби не трагічна аварія, яка забрала його життя 6 років тому, то сьогодні музикантові виповнилося б 53.

Щороку цей день не залишають без уваги його зіркові друзі, і 2021-й не став винятком. Знаменитості присвятили Кузьмі зворушливі пости, які супроводили його фотографіями та фрагментами пісень. Про музиканта згадали співачка Ірина Білик, артист DZIDZIO (Михайло Хома) та колишній гонщик Олексій Мочанов.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ірина Білик (@bilyk_iryna)

"Андрій .... гуляли б сьогодні .... 53 було б ... Друже, не знав ти, що так буде все ... З днем народження!", - написала Білик під чорно-білою фотографією усміхненого Скрябіна.

DZIDZIO виклав уривок пісні "Місця щасливих людей" і написав: "Кузьма, з Днем народження тебе ДРУЖЕ! Ти завжди в наших серцях".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від DZIDZIO (@dzidzio)

"Сьогодні день народження Кузьміча зі Скрябіна. Ви вже читали "Я, Побєда і Берлін"? І "Я, Паштет і армія"? Колись Андрій запитав мене: "Чувак, ось ти спортсмен. Скажи, про біатлон: як може людина, у якой е ружжо, прийти до фінішу не першим??? "Почуття гумору, почуття власної гідності, почуття такту, ерудиція, кругозір, порядність, працьовитість та життєлюбність - все це Андрій, - згадує Мочанов . - Згадайте сьогодні Андрія добрим словом. Тільки не забудьте. Поставте запалену свічку. Гідний. Заслужив. Сумую".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували