Лайм

Танцюрист Наді Дорофєєвої вийшов на зв'язок після коми та показав, як він виглядає: фото

Фотографію зробили його друзі

Днями побитий танцюрист балету Наді Дорофєєвої Євген Гончаренко вийшов з коми і тепер поступово йде на поправку. 22-річний хлопець вже виходить з палати та розмовляє по телефону, хоча все ще дуже слабкий.

Юнак пробув у комі понад два тижні, але тепер може бачитися з родичами і друзями, а також через Instagram спілкуватися з шанувальниками, які посилали йому тисячі слів підтримки, поки він спав. Женя вийшов на зв'язок в"сторіз" , щоб висловити слова подяки: "Дякую всім за ваші слова підтримки. Попереду шлях реабілітації".

Фото: instagram.com/zhenja_goncharenko

Гончаренко також показав фотографію, яку зробили його друзі в лікарняній палаті. На знімку видно, що зараз хлопець виглядає виснаженим, але при цьому дуже щасливим. Колеги танцюриста також поділилися його маленькими успіхами: "Сьогодні ми супер герої! І коридорами гуляємо, і сходинками ходимо, і на вулиці чіллимо".

Фото: instagram.com/zhenja_goncharenko

Надя Дорофєєва наразі перебуває на відпочинку, тому поспілкуватися з Женею змогла по телефону. "Я з ним говорила по телефону. Наш хлопчик одужуватиме, ми в це віримо. Женя, ми всі направляємо тобі найкращу енергію. Ми тебе дуже-дуже любимо і чекаємо", - сказала співачка у себе в "сторіз".

Женя також додав, що отримав дуже багато повідомлень і обов'язково відповість кожному. Також хлопець пообіцяв, що далі всіх триматиме в курсі свого стану.

Фото: instagram.com/zhenja_goncharenko

  • Дивіться також на theLime відео нападу співробітника УДО Євгена Беспалого на Євгена Гончаренко. Як повідомлялося раніше, хлопець отримав сильний удар в голову, через що у нього стався крововилив у мозок.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа