Лайм

Олена Зеленська у білому костюмі відкрила Саміт перших леді та джентльменів у Києві

Дружина президента хоче створити платформу для вирішення гуманітарних проблем в усьому світі

23 серпня Олена Зеленська відкрила Саміт перших леді та джентльменів - захід, організований за її ініціативи для обговорення питань рівності, розвитку суспільства, доступу до медичних і соціальних послуг. Його мета - створення міжнародної діалогової платформі, яка буде сприяти вирішенню гуманітарних проблем у світі.

Фото: https://www.instagram.com/olenazelenska_official/

"Я надзвичайно щаслива, що саме моя країна на 30-річчя незалежності стала місцем зустрічі перших леді та джентльменів. Ми стаємо міцнішими і помітними у світі", - написала дружина президента України в Instagram.

Саміт Олена Зеленська відкрила в білому брючному костюмі з двобортним піджаком оригінального крою: в ньому є всього один лацкан. Акцентом образу стала золота брошка у вигляді орнаменту вишиванки.

Фото: https://www.instagram.com/olenazelenska_official/

Захід Олени Зеленської також відвідали дружина президента Ради Європи Амелі Дербаудренгьен-Мішель, перша леді Хорватії Саня Мусич Мілановіч, перша леді Литовської Республіки Діана Науседене, перша леді Коста-Ріки Клаудія Доблес та інші. Спеціальними гостями саміту стали автор бестселера "Чорний лебідь" Насім Талеб і колишня перша леді США Хілларі Клінтон, яка приєдналася до зустрічі онлайн.

Фото: https://www.instagram.com/olenazelenska_official/

  • Вбрання Олени Зеленської часто викликають дискусії в мережі, але найбільше шуму виникло, коли перша леді України вдягла кросівки у Версалі. Ось, що вона відповіла критикам свого розслабленого образу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті