Лайм

Олена Зеленська відповіла критикам на зауваження з приводу кросівок у Версалі

Образ першої леді назвали недоречним

У квітні Володимир та Олена Зеленські з робочим візитом відвідали Париж, і зовнішній вигляд першої леді викликав масу пересудів у соцмережах. Якщо її образ для зустрічі з подружжям Макрон модних критиків влаштував, то до вбрання у Версалі було багато запитань.

У розкішних інтер'єрах палацу дружина гаранта з'явилася у світлому тренчі, чорних брюках та білих кросівках, які, власне, і збентежили "знавців". Мовляв, як можна на офіційну зустріч з'явитися у спортивному взутті. У свіжому інтерв'ю "Фокусу" Олена Зеленська відповіла критикам на їх зауваження.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)


За словами першої леді, вдягнути кросівки у Версальський палац їй рекомендувала французька сторона. До того ж, вони домовилася з Бріжит Макрон, що обидві будуть без каблуків.

"Кросівки Veja стали нашим реверансом французькій стороні – і вона його помітила, це було дуже приємно. Veja – демократичний бренд, що базується на екологічності, не витрачає гроші на рекламу і працює з невеликими постачальниками. Тобто цей бренд про екологічність та свідоме споживання. Я вважаю, що зробила правильно, обравши його", - пояснила дружина Володимира Зеленського.

  • 5 серпня Олена Зеленська побувала з робочим візитом на острові Хортиця. Для поїздки перша леді вибрала сучасний образ, показавши, як поєднувати брючний костюм з кедами та виглядати стильно.
  • Раніше перша леді України відповіла на хейт через дорогий одяг. Її лаяли через чутки про купівлю нарядів за державні кошти.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Відомий ветеран розповів, як Кухар і Стоянов за кордоном заробляють на російському балеті

Олександр Терен розповів, як відмовився співпрацювати з Катериною Кухар та Олександром Стояновим через російський балет у репертуарі

Анастасія Приходько зневажливо висловилася про пісню представниць України на "Євробаченні-2024"

Анастасія Приходько заявила, що замість Альони Альони і Джері Хейл на Євробачення-2024 мав їхати Меловін з піснею Dreamer

Як зараз виглядає і чим займається Ігор Воєвуцький - колишній соліст гурту "Авіатор"

Колишній соліст гурту Авіатор Ігор Воєвуцький служить у ДФТГ та займається сольною кар'єрою - як склалася його доля