Лайм

Актори фільму "Назад у майбутнє" зустрілися через 36 років після прем'єри: як сьогодні виглядають Док і Марті

Перша частина трилогії вийшла на екрани влiтку 1985 року

Актори Майкл Джей Фокс і Крістофер Ллойд, які зіграли головні ролі в кінотрилогії Роберта Земекіса "Назад у майбутнє", зустрілися та зробили спільне фото через 36 років після прем'єри.

Цього року Майкл Джей Фокс (у фільмі - Марті Макфлай) відсвяткував свій 60-й день народження, а от акторові Крістоферу Ллойду (доктору Емметту Брауну) цієї осені виповниться вже 83. Спільними фото актори поділилися на особистих сторінках в Instagram.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Michael J Fox (@realmikejfox)

Перший фільм про пригоди підлітка Марті Макфлая та вченого Емметта Брауна вийшов у липні 1985-го і став найуспішнішим релізом року. З бюджетом близько $20 млн "Назад у майбутнє" зумів зібрати у всьому світі понад $380 млн та отримати армію шанувальників.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Christopher Lloyd (@mrchristopherlloyd)

Перший фільм поклав початок цілій трилогії "Назад у майбутнє" - друга й третя його частини вийшли в 1989-му та 1990-му роках. Історія приятелів - Дока й Марті- стала основою для мультфільмів, відеоігор, коміксів та навіть експериментів зі справжніми автомобілями.

  • Раніше актор трилогії "Назад в майбутнє" Майкл Джей Фокс у своїй новій книзі No Time Like the Future зізнався, що завершив кар'єру через проблеми зі здоров'ям, про які ніколи не говорив на публіці. 30 років тому у нього діагностували хворобу Паркінсона.

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа