Лайм

Чоловік витратив $100 тисяч, щоб перетворити свій DMC на машину з "Назад у майбутнє": фото

Шанувальники фільму збираються у черги, щоб зробити фото з легендарним авто

Великий шанувальник трилогії "Назад у майбутнє" витратив 80 тисяч фунтів стерлінгів ($105 тис.), щоб перетворити свій старенький DeLorian DMC-12 на легендарну машину кіногероїв.

Тепер на цьому автомобілі 37-річний Джеймс Нейпір привозить дітей до школи та на заняття з футболу, чим викликає у їхніх однолітків тотальний захват, пише LadBible. А часом не тільки у них, але й у інших батьків, адже ця машина - буквальна копія DeLorian Марті Макфлая.

Для створення копії батькові-креативщику знадобилося більше місяця. Як зізнається сьогодні Джеймс, родина обожнює їх DeLorian, ось тільки його дружина не надто хоче знати, скільки довелося чоловікові спустити на цю машину.

"Це дуже круто. Тато, мабуть, трохи божевільний, що зважився взятися за це", - посміялася його дочка Дейзі. При цьому дівчинка згадала, яке захоплення ця машина викликає у людей, коли вони бачать її на дорогах.

Старенький DeLorian DMC-12 Джейм купив у червні, витративши 55 тис. фунтів стерлінгів. Тоді ж він почав відновлювати її і перетворювати на ту саму машину часу з кіно: "Автомобіль цінний сам по собі, без будь-яких модифікацій. Ну і тоді мені довелося пошукати запчастини 30-40-річної давності", - згадав він.

За приблизними підрахунками чоловіка, щільна робота над автомобілем зайняла близько 1200 годин, тобто близько 50 днів. Сьогодні його DeLorian користується великою популярністю у соцмережах. Чоловік часто отримує листи шанувальників фільму з проханням покататися і зробити фото з легендарним авто.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

В них важко не закохатися: з якими знаками Зодіаку буде найкраще перше побачення

Які знаки Зодіаку зроблять перше побачення незабутнім - Стрільці, Овни, Близнюки

Блогерка показала, як приготувати заварну сирну паску з курагою і шафраном: яскравий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати сирну паску з куркумою на заварному тісті, щоб урізноманітнити своє звичне меню на Великдень  

Шкіряні штани - модне придбання цієї весни: з чим їх поєднує Даша Квіткова

Українська блогерка Даша Квіткова показала з чим носити шкіряні штани навесні 2024 року - фото стильних образів