Лайм

Олена Зеленська з'явилася на святкуванні Дня незалежності в скромному білому образі: фото

У центрі Києва стартували святкові заходи до Дня незалежності України

Вранці 24 серпня, в День незалежності України, в стінах Софії Київської відбувся молитовний захід "Благословення Україна", після чого на Хрещатику стартував Святковий військовий парад. Обидва заходи президент Володимир Зеленський відвідав зі своєю дружиною, першою леді Оленою Зеленською.

З року в рік до святкових образів перших леді прикута увага публіки, і цього року Олена Зеленська надала перевагу доволі простому наряду та світлим тонам.

Фото: Скріншот трансляції параду на "Апостроф TV"

Фото: Скріншот трансляції параду на "Апостроф TV"

Дружина президента з'явилася на святкових заходах у білій блузі з ледь помітними елементами вишивки та приталенній спідниці молочного кольору. Фоловери Олени Зеленської в Instagram назвали такий образ не тільки доречним в теплу погоду, але й досить вишуканим.

Що ж стосується президента, Володимир Зеленський традиційно вийшов на публіку в строгому темно-синьому костюмі та краватці такого ж кольору.

  • Днем раніше, так само надавши перевагу білому кольору, Олена Зеленська відкрила в Києві Саміт перших леді та джентльменів. Дружина гаранта планує створити платформу для вирішення гуманітарних проблем в усьому світі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита