Лайм

На НСК "Олімпійський" заспівав Кузьма Скрябін - все завдяки нейромережі: відео

Гурт "Скрябін" відрізнився унікальним виступом на НСК "Олімпійський"

Увечері 24 серпня в центрі Києва, на НСК "Олімпійський" відбувся грандіозний концерт з нагоди 30-річчя від Дня незалежності України. У програмі шоу взяли участь понад 30 українських виконавців, гуртів, Київський симфонічний оркестр, Національний академічний ансамбль ім. П. Вірського та багато інших. У тому числі і гурт "Скрябін".

Після смерті фронтмена Андрія Кузьменка гурт вже неодноразово виступав із сольними концертами, запрошуючи до себе сесійних вокалістів. Однак на НСК "Олімпійський" завдяки нейромережі музиканти "оживили" Кузьму Скрябіна, чим неабияк здивували шанувальників.

Фото: Дмитро Олійник

Гурт "Скрябін" віступив з хітом "Люди Як Кораблі", і вокал взяла на себе голограма Кузьму Скрябіна на великому екрані. "Апостроф TV" публікує фрагмент концерту.

Концерт до Дня незалежності на НСК "Олімпійський" відвідали десятки тисяч киян і гостей столиці. Його зірковими учасниками також стали Ірина Білик, Олег Винник, Сергій Бабкін, гурти Mozgi, "Океан Ельзи", "СКАЙ", "Скрябін", Наталя Могилевська, Джамала та інші артисти.

  • Раніше в списку артистів також був гурт GreenGray, та після двох місяців підготовки музикантам відмовили в участі. Причиною нібито стала російськомовна пісня "Под дождем", і гітарист Андрій Яценко (Diezel) вважає, що таким чином їх намагаються "стерти з історії".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували