Лайм

Каньє Вест змінить ім'я в паспорті на "найвживаніше слово в Біблії"

Просто Йе

Репер Каньє Вест звернувся до суду Лос-Анджелеса з проханням змінити ім'я через "особисті причини". Як уточнює People, музикант має намір назвати себе Йе. Просто Йе - без прізвища.

Відповідний запит поки ще Каньє Вест подав до суду 11 серпня. Очікується, що незабаром суддя схвалить прохання музиканта, так як місцевий суд практично завжди відповідає на подібні звернення згодою. Винятком може бути лише ситуація, в якій суд підозрює ймовірне шахрайство.

Фото: Getty Images

Йе (Ye) - добре знайоме шанувальникам Веста слово. Адже саме їм в 2018 році репер назвав свій альбом. Незабаром після цього музикант заявив, що змінить ім'я, але зробив це тільки в соцмережах. За словами Веста, Йе - не тільки частина його імені Каньє, а й найвживаніше слово в Біблії, яке означає "ти".

Тим часом шанувальники творчості Каньє Веста все ще чекають його новий альбом Donda, реліз якого відкладався вже щонайменше двічі. Згідно з останньою інформацією, платівку випустять після презентації на стадіоні в Чикаго 26 серпня.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil