Лайм

Всі говорять про розрив Ірини Шейк та Каньє Веста. А хіба вони були разом?

Можливий роман репера та моделі став однією з найбільш обговорюваних тем цього літа

На початку червня з'явилися чутки про роман Каньє Веста та Ірини Шейк. Редакція Page Six опублікувала спільне фото репера та моделі і написала, що зірки зустрічаються. А тепер джерела видання повідомляють, що їхні почуття охолонули. Так що питання, чи були вони парою, залишається відкритим.

За словами інсайдерів, недавно Каньє запросив Ірину поїхати з ним до Франції на показ, але вона йому відмовила, оскільки не хоче, щоб ЗМІ писали, що вони разом.

Фото: Getty Images

"Він подобається їй, як друг, але вона не хоче стосунків з ним. Вона не хоче повідомлень в пресі про те, що вони зустрічаються, а вони з'являться, якщо їх помітять разом в Парижі. Це буде місяць новин про те, що вони нібито разом", - говорить джерело.

Що стосується дня народження репера, куди була запрошена і модель, то на святі вона була як подруга, а не як кохана дівчина. "Вона приходила на його день народження як друг. Там було ще 50 інших людей", - стверджує інсайдер, відзначаючи, що після розриву з Бредлі Купером Ірина поки не хоче заводити нових стосунків.

Вест та Шейк знайомі вже давно, і модель неодноразово співпрацювала з репером. У 2010 році модель знялася в його кліпі на пісню Power, де зіграла ангела. Також вона не раз виходила на подіум в одязі бренду Каньє на тижнях моди в Парижі.

  • Тим часом новий роман приписали і Кім Кардашьян. Кажуть, що світська левиця зустрічається з політичним репортером CNN Ваном Джонсом, з яким її пов'язує давня дружба.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації