Лайм

Том Круз екстрено посадив гелікоптер у саду простої англійки: фото

Актор шокував жительку містечка в графстві Ворікшир

Том Круз, який зараз знімає сьому частину "Місії нездійсненної" у Великобританії, здійснив екстрену посадку гелікоптера на ділянці мешканки Ворікширу.

BBC пише, що Елісон Вебб довелося прийняти голлівудську зірку, оскільки найближчий аеропорт Ковентрі був тимчасово закритий. Жінці зателефонували і сказали, що її поле необхідне для VIP-персони, якою виявився 59-річний Круз.

Фото: ALISON WEBB

"Я подумала, що дітям було б цікаво побачити, як вертоліт приземлиться у саду. А потім звідти вийшов Том Круз, і це було неймовірно, - розповіла жінка. - Він пішов прямо до дітей поговорити, а потім підійшов до нас і сказав: "Велике вам дякую". Потім він сказав, що якщо діти хочуть, вони можуть піднятися на вертольоті".

Фото: ALISON WEBB

За словами Вебб, пілот покатав дітей на гелікоптері, а Круз залишився з дорослими і охоче позував для фото.

Прем'єра сьомої частини франшизи "Місія нездійсненна" намічена на травень 2022 року. Виробництво фільму кілька разів зупиняли через пандемію, а знімальну групу зовсім недавно відправили на карантин через спалах коронавірусу.

  • Подейкують, що Том Круз завів дівчину на зйомках "Місія нездійсненна 7". Актора запідозрили у романі з партнеркою по фільму.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil