Лайм

Коли місія і cправді нездійсненна: знімальну групу Тома Круза відправили на карантин - актор лютує

Зйомки фільму знову доведеться відкласти

Знімальна група фільму "Місія: нездійсненна 7", включно з головним актором і продюсером франшизи Томом Крузом, була змушена піти на 14-денний карантин - щонайменше 14 з 60 учасників зйомок здали позитивні тести на Covid-19.

Як пише The Sun, Том Круз у нестямі від люті. Серед захворілих - його найближчі помічники, а також актори, які виконують головні ролі. Також позитивні тести здали танцівниці, які брали участь у зйомках сцени з нічним клубом, в якій задіяний і сам Круз.

Фото: Instagram / @Tom Cruise

"Том лютую через ці події, особливо з огляду на його торішню тираду учасникам зйомок", - зазначило джерело в бесіді з журналістами британського таблоїду.

І так, актора можна зрозуміти. Адже мова йде про той випадок, коли Круз зірвався і оголосив жорстку догану своїм підопічним. У грудні 2020 року до мережі витік аудіозапис, на якому актор буквально кричить на членів знімальної групи через недотримання карантинних правил. Реліз сьомої "Місії" неодноразово переносили. Поки він запланований на травень 2022 року.

  • Раніше на 81 році життя помер український актор театру та кіно Валерій Шептекіта. Незадовго до смерті народного артиста України госпіталізували з ковідом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита