Лайм

Warner Bros розкрила назву четвертої "Матриці" і показала журналістам трейлер - ось його переказ

Прем'єра нового фільму сестер Вачовскі очікується вже в грудні

Кінокомпанія Warner Bros розкрила офіційну назву четвертої "Матриці" з Кіану Рівзом, реліз якої очікується вже в грудні цього року. Фільм отримає назву "Матриця. Воскресіння" (The Matrix: Resurrections).

Більш того, пише Deadline, в рамках кіновиставки Cinema Con, яка проходить з 23 по 26 серпня в Лас-Вегасі, журналісти побачили перший трейлер саги. На його появу в YouTube ще доведеться почекати, а тим часом видання переказує головне з того, що ми побачимо в новому фільмі сестер Вачовскі.

Фото: Warner Bros

Трейлер починається з короткої бесіди Нео з психіатром у виконанні Ніла Патріка Гарріса. Дія відбувається в Сан-Франциско, і головний герой картини, схоже, перебуває в пастці буденного світу (немов у 1999-му) - він просто не розуміє, що відбувається навколо. "Я божевільний?" - запитує Нео. "Ми тут так не говоримо", - відповідає йому терапевт.

За мить сюжет переноситься до кав'ярні, де Нео (скоріше ще Томас Андерсон) зустрічає дівчину-хакера на прізвисько Трініті. Він тисне їй руку: "Ми зустрічалися?"

Жменя синіх таблеток падає до раковину, а на задньому плані звучить пісня White rabbit гурту Jefferson Airplane ("Білий кролик"). За плечима вже немолодого Томаса Андерсона з'являється персонаж, який дуже нагадує молодого Морфеуса. Він пропонує Рівзу червону таблетку: "Політаємо?"

Незабаром після цього в кадрі з'являється все, чого так чекають шанувальники "Матриці": шалені стрибки, ефектні сцени боїв та акробатичних трюків. У завершальній сцені трейлера Андерсон їде в поїзді з синьоволосим хлопцем з татуюванням білого кролика. З блискавичною швидкістю до них наближається куля снайпера, але всі ми пам'ятаємо, на що здатний Нео.

Прем'єра фільму "Матриця. Воскресіння" очікується 22 грудня 2021 року.

  • Скільки отримують Кіану Рівз, Деніел Крейг та Двейн "Скеля" Джонсон. Variety назвав найдорожчих акторів Голлівуду, а також опублікував перелік найбільших гонорарів за ролі в кіно та популярних серіалах стрімінгових сервісів.
  • Раніше студія Marvel показала фінальний трейлер саги "Вічні" з Анджеліною Джолі та Кітом Герінґтоном. Нова сага вийде на екрани кінотеатрів вже в листопаді.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували