Лайм

Прем'єру нової "Матриці" перенесли, і День Кіану Рівза скасовується. Що це і чому так радіють фани?

Це вам не між синьою та червоною таблетками обирати

Прем'єру нової "Матриці" Лани Вачовскі перенесли на весну 2022 року, але фани швидше раді, ніж навпаки. Адже прем'єру четвертого "Джона Віка" теж перенесли, так званий День Кіану Рівза скасовується і більше немає необхідності обирати між червоною та синьою таблетками.

Фото: warnerbros.com

Четверту частину "Матриці" чекали на екранах вже в травні 2021 року, але карантин, спричинений пандемією коронавіруса, вніс свої корективи - зйомки фільму були припинені, а тепер перенесений і сам реліз. Як пише Collider з посиланням на Warner Bros., новий екшн Лани Вачовскі побачить світ 1 квітня 2022 року. А це говорить про те, що Дня Кіану Рівза не буде і шанувальники актора можуть видихнути з полегшенням.

Вся справа в тому, що раніше за іронією долі прем'єри обох фільмів випали на один день, і фанів актора ця новина анітрохи не втішила. У мережі 21 травня прозвали Днем Кіану Рівза, в який шанувальникам доведеться зробити вибір між Нео та Джоном Віком. Тепер же такої необхідності немає, адже прем'єра четвертого "Джона Віка" теж перенесена - на 27 травня 2022 року.

Фото: twitter.com

Нагадаємо, режисером і сценаристом четвертої частини "Матриці" виступила Лана Вачовскі. До своїх ролей повернулися зірки оригінальної трилогії Кіану Рівз та Керрі-Енн Мосс. У фільмі також знімуться Яхья Абдул-Матін II ("Аквамен"), Джессіка Хенвік ("Зоряні війни: Пробудження сили") та Ніл Патрік Харріс ("Загублена").

"Я ніколи не думала, що це станеться, - розповіла виданню Empire 52-річна виконавиця ролі Трініті. - Коли сценарій до мене потрапив таким, яким він є, - з неймовірною глибиною, цілісністю і артистизмом, які тільки можна собі уявити, я подумала: "Це подарунок". Це було просто дуже захоплююче".

Перша "Матриця" вийшла на екрани в 1999 році та отримала відразу чотири премії "Оскар". У 2003 році вийшли друга і третя частина картини - "Матриця. Перезавантаження" і "Матриця. Революція".

  • Раніше Кіану Рівз назвав єдину причину повернення до ролі Нео в "Матриці 4" - 55-річний актор вважає сценарій майбутнього фільму приголомшливим.
  • Читайте також на theLime, як аферисти використовували Кіану Рівза та зірку "Чорної пантери" для брехливої реклами. Виявилося, актори допомогли "благодійній організації", про яку навіть не знали.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї