Лайм

Валерій Меладзе став суддею в українському шоу, і люди незадоволені: йому пригадали Крим і скандал з Поляковою

Російський артист буде судити учасників у другому випуску шоу "Співають всі!"

Валерій Меладзе став зірковим гостем талант-шоу "Співають всі!" на каналі "Україна". Співак буде допомагати українським знаменитостям у кріслах суддів оцінювати вокальні дані учасників.

"Повинен зізнатися, я трохи хвилююся, тому що буду сидіти в самій гущі українського шоу-бізнесу. Навколо мене будуть одні зірки. Я буду максимально об'єктивний!" - розповів Меладзе.

У соцмережах новину про участь Меладзе багато глядачів зустріли без ентузіазму. Російському співакові пригадали відсутність чіткої позиції з приводу Криму, членство в пропутінської партії Єдина Росія і скандал з Олею Поляковою, яку назвав "фріком" після її зізнань у домаганнях Костянтина Меладзе.

"На українському вокальному шоу цей російський артист буде зайвим", - пишуть у коментарях в Instagram. - "Проти творчості Меладзе нічого не маю. Дуже люблю його ранні пісні. Але коли людина на весь світ ображає українську співачку!? Де ж солідарність наша! Ще й суддею бути в нашій Україні?" "А як же Полякова на це відреагувала?" "Ну це провал дна. Нічого проти його творчості не маю, але відома людина, яка не має чіткої позиції з приводу дій Росії в Криму і на Донбасі, не повинна займати нішу в ефірі популярних українських проектів".

Шоу "Співають всі!" виходить на каналі "Україна" з 21 серпня. Воно є адаптацією відомого формату All Together Now, згідно з правилами якого учасник має змусити підспівувати максимальну кількість суддів. Переможець проекту отримує грошовий приз у розмірі 500 тисяч гривень.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ