Лайм

Зірка серіалу "Династія" Майкл Нейдер помер у віці 76 років

Актор боровся з онкологічним захворюванням

Зірка серіалів 1980-х "Династія" і "Всі мої діти" Майкл Нейдер помер у віці 76 років. Про смерть актора на сайті Michael Fairman TV повідомила його дружина Джоді Лістер.

Майкл Нейдер і Джоан Коллінз у серіалі "Династія" Фото: ABC Photo Archives / Disney General Entertainment Content

"З важким серцем я ділюся новиною про смерть мого коханого Майкла. Ми провели 18 чудових років разом із багатьма собаками, яких ми рятували і вирощували. Нещодавно Майкл був такий схвильований, що знову зустрівся зі своїми друзями з акторського складу "Династії", щоб допомогти зібрати кошти для досліджень COVID. Він був красивим і привабливим чоловіком з багатьма талантами. Я буду сумувати за ним завжди", - заявила жінка.

Нейдер помер у своєму будинку в Каліфорнії, причиною смерті став невиліковний рак.

У серіалі "Династія" актор зіграв Декса Декстера, у якого був напружений і пристрасний роман з Алексіс Керрінгтон, героїнею Джоан Коллінз. Також Нейдер із 1991 по 2001 рік грав роль Дмітрія Маріка в американській мильній опері "Всі мої діти". Серед інших серіалів з його участю - "Закон і порядок", "Флеш", "Приватний детектив Магнум".

У Нейдера були проблеми з наркотиками, про що він розповідав ще в 1984 році. У 2001 році актора заарештували за спробу продати кокаїн офіцерові поліції під прикриттям.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті