Лайм

Крістен Стюарт пророкують "Оскар" за роль принцеси Діани - люди в захваті від трейлеру фільму "Спенсер"

Фільм вийде в кінотеатрах вже 9 листопада

Напередодні 24-ої річниці смерті принцеси Діани вийшов перший трейлер фільму "Спенсер" режисера Пабло Ларраіна. Головну роль у ньому виконала Крістен Стюарт, яка зіграла змучену леді Ді під час різдвяних вихідних у маєтку Сандрінгем.

Драма розповість про три дні з життя Діани у 1991 році, коли вона вирішує розірвати шлюб з принцом Чарльзом. Роль сина королеви Єлизавети II виконав англійський актор Джек Фартінг.

У трейлері показано, як Діана-Стюарт танцює в балетному вбранні, грає з синами, позує перед фотографами і повторює кілька культових образів принцеси. Глядачі побачили членів королівської сім'ї, що сидять на різдвяній вечері і позують для сімейного портрета, а також розкішне оздоблення і зелені луки маєтку Сандрінгем.

Біографічний фільм вийде в світовий прокат 9 листопада після прем'єри на Венеціанському кінофестивалі 3 вересня. Трейлер фільму "Спенсер" сподобався шанувальникам Діани, і вони вже пророкують Крістен Стюарт номінацію на "Оскар".

"Не було мети знайти людину, яка виглядала би як Діана. Швидше, актриса має бути здатною зіграти таку важку роль. Крістен Стюарт виконала приголомшливу роботу, і якщо фільм буде таким же багатообіцяючим, як цей трейлер, вона отримає номінацію на "Оскар"" , - пишуть у коментарях на YouTube. - "Я не думав, що вони правильно обрали актрису. Побачивши цей трейлер, я тепер розумію, наскільки помилявся".

  • Warner Bros розкрила назву четвертої "Матриці" і показала журналістам трейлер - ось його переказ. Прем'єра нового фільму Вачовскі очікується в грудні.
  • Раніше студія Marvel показала фінальний трейлер саги "Вічні" з Анджеліною Джолі і Кітом Харінгтоном. Нова сага вийде на екрани кінотеатрів вже в листопаді.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ