Лайм

Олена Зеленська прибула в США в блакитному костюмі: новий образ першої леді

Дружина гаранта виглядала свіжо та елегантно

Президент України Володимир Зеленський та його дружина Олена прибули в США з робочим візитом. На трапі літака перша леді продемонструвала яскравий елегантний образ.

Відповідні фото з'явилися на сторінках подружжя в Instagram. Для поїздки до Вашингтона Олена Зеленська вибрала брючний костюм блакитного відтінку, який поєднала з бежевими туфлями. Волосся першої леді було акуратно вкладене, а на обличчі виднівся легкий макіяж.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)


"Попереду – насичена програма: запуск аудіогіда українською мовою в садибі першого Президента Сполучених Штатів Джорджа Вашингтона Маунт-Вернон та зустріч із жінками Power women, відкриття "Українського дому", відвідання музею Голокосту, робочі зустрічі у Стенфордському університеті та в Управлінні освіти Сан-Франциско, візит до художньої галереї De Young та багато іншого", - повідомила дружина президента.

Зеленська зазначила, що кожна з цих зустрічей - можливості, перспективи та взаємообмін для США та України. "Впевнена, що завдяки "м’якій силі" культурної дипломатії ми станемо ще ближчими, а наш зв’язок посилиться", - додала вона.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)


  • 23 серпня Олена Зеленська відкрила в Києві Саміт перших леді та джентльменів. На заході перша леді з'явилася в білому брючному костюмі з двобортним піджаком оригінального крою.
  • Наступного дня перша леді з чоловіком відвідали концерт італійського тенора Андреа Бочеллі. Для вечірнього виходу в світ Зеленська вибрала вишукане вбрання чорного кольору.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії