Лайм

Кота замкнули в будинку на 52 дня, і він дивом вижив - весь цей час тварина харчувалася папером

Улюбленця виявили нові домовласники

Сім'я з міста Схидам (Нідерланди) заїхала в новий будинок і побачила там виснаженого кота. Виявилося, пухнастик провів без їжі майже два місяці, і дивом зміг вижити.

Нові домовласники придбали житло на аукціоні наосліп. Коли вони знайшли Фінна, то негайно відвезли в клініку швидкої допомоги для тварин. Під час обстеження з'ясувалося, що котик 52 дня харчувався лише папером, пише Omroep Rijnmond.

Фото: Omroep Rijnmond

Котика екстрено госпіталізували і надали необхідне лікування. У цьому допоміг притулок для тварин Vlaardingen, який зібрав кошти на ліки і витрати по догляду. Також залишилося трохи грошей на корм, виведення бліх і різні щеплення.

Що саме сталося з Фінном і чому він залишився під замком, поки не відомо. Попередній власник будинку пропав безвісти 1 липня, і це ще не означає, що він кинув кота. Поліція розшукує господаря улюбленця, щоб з'ясувати всі обставини.

Дік Нагтегал з Агентства по захисту тварин каже, що кіт не може вижити без води, і він підозрює, що улюбленець пив краплі з-під крана.

Сьогодні Фінн, якому на думку ветеринара близько 7 років, почуває себе добре і поступово набирає вагу. Минулого тижня котик важив 2,6 кг, а наразі стрілка вагів показує 3.

Фото: facebook.com/asielvlaardingen

  • Читайте також на theLime історію кинутого цуценяти, який жив в черевику, поки його не врятував волонтер. Чоловік оточив малюка любов'ю і турботою, і вже через півроку його зовсім не впізнати.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування