Лайм

Наомі Кемпбелл зізналася, яку жертву принесла заради кар'єри супермоделі

Знаменитість поки не знайшла свою другу половинку

51-річна Наомі Кемпбелл, яка нещодавно стала мамою дівчинки, ніколи не була заміжня. У новому інтерв'ю The Cut супермодель зізналася, що це стало жертвою, яку вона поклала на вівтар кар'єри супермоделі.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Naomi Campbell (@naomi)

"Справжньою жертвою стало те, що я не знайшла другу половинку, яка розуміла б мене. Я відчуваю, що всі бачать мене сильною. Ви знаєте, я сильна, але я також чутлива. Я знаю, що в стосунках потрібно йти на компроміс", - сказала Наомі.

Зараз головним джерелом підтримки для зірки подіумів є вірні друзі, з якими вона знайома більше 30 років. "Я вдячна цим людям у моєму житті. Вони знають мене краще, ніж будь-хто. Я вдячна своїй мамі, нашій близькості та розумінню", - сказала вона.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Naomi Campbell (@naomi)

У минулому Наомі Кембелл була у стосунках з багатьма відомими чоловіками. У 1993 році вона була недовго заручена з басистом U2 Адамом Клейтоном. Пізніше вона була нареченою Флавіо Бріаторе - італійського бізнесмена, з яким розлучилася в 2002 році після чотирьох років спільного життя.

Кемпбелл також пов'язували з Леонардо Ді Капріо, Ашером, Робертом Де Ніро, вокалістом One Direction Ліамом Пейном і британським репером Скептою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита