Лайм

Настя Каменських назвала 10 улюблених серіалів, які захопили її найбільше

Співачка зізналася, що є фанаткою детективів

Настя Каменських виявилася любителькою серіалів і склала для шанувальників свій власний рейтинг. Співачці найбільше подобаються захоплюючі детективи, але вона також не проти добрих і веселих історій.

Фото: https://www.instagram.com/kamenskux/

"Детектив Монк"

"Почнемо з класного детектива, дуже доброго, - сказала Каменських в Instagram-історіях. - Хто був фанатом серіалу "Коломбо", - найпрекрасніша альтернатива".

"Гра престолів"

"Серіал, який заполонив серця всього світу. Хто не дивився ще "Гру престолів" - обов'язково потрібно переглянути!" - відгукнулася вона про культове фентезі HBO.

"Бріджертони"

Хіт Netflix 2020 року не пройшов повз увагу української зірки. "Хто любить романтику, любов, комедії трошки, я раджу подивитися серіал "Бріджертони"", - сказала вона.

Кадр з серіалу "Бріджертони" Фото: Netflix

"Вбиваючи Єву"

"Досить жорстокий серіал, але там дуже цікава задумка, цікавий сценарій. Тримає тебе за міцні горішки", - розповіла співачка про популярний британський трилер.

"Краще місце"

"Дуже оригінальний серіальчік, його можна поставити на фон. З незвичайною ідеєю: що б було, якби ми потрапили в рай чи пекло. Прикольний, мені сподобався", - описала вона американський комедійний серіал, який виходив з 2015 по 2019 рік.

"Мисливець за розумом"

"Особисто я фанат детективів, і цей серіал для мене був шедевром, особливо психологічно. Але він дуже складний, відразу попереджаю", - сказала Настя про серіал Девіда Фінчера.

Кадр із серіалу "Мисливець за розумом" Фото: Netflix

"Таємний щоденник дівчини за викликом"

"Досить стара робота, але дуже сексуальна. Це 16+, дітям не дивитися", - попередила виконавиця.

"Шмігадун!"

"Нещодавно ми з Льошею почали дивитися серіал "Шмігадун", - поділилася Каменських. - Це дуже добрий серіал, серіал-мюзикл. Я мюзикли не сильно люблю, але тут мені дуже сподобалося все - ідея, актори, пісні і танці".

"Справжній детектив"

"Дуже напружений детектив, але гра акторів! І це все за справжньою історіэю зроблено. Складний детектив, але цікавий", - описала співачка популярну антологію Ніка Піццолатто.

"Луїс Мігель"

"Автобіографія одного з найпопулярніших у світі іспаномовних співаків. У нього просто приголомшлива історія життя, дуже складна, і я вам дуже раджу його подивитися", - завершила Каменських свій рейтинг.

Кадр із серіалу "Луїс Мігель" Фото: Netflix

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова