Лайм

Джамала виявилася фанаткою серіалів і назвала топ-5 новинок для цікавих вечорів

Співачка розповіла про кращі серіали осені 2020 року

Українська співачка Джамала - велика фанатка кіно і серіалів, і неодноразово ділилася з шанувальниками своїми враженнями та рекомендаціями. Тепер виконавиця опублікувала в Instagram особистий рейтинг найкращих серіалів осені. "Погода за вікном ніби промовляє: "Сьогодні ввечері залишися вдома, укутайся в ковдру, завари чай і подивися серіал!" - написала вона.

Емілі в Парижі

Комедійна драма Netflix виявилася саме тим, чого співачці так не вистачало під час карантину. "Дуже легкий серіал від творців Sex and the City. Дуже надихає, адже в ньому показане життя американки в іншій країні. Дивитися всім, хто сумує за подорожам!" - рекомендує Джамала.

Перрі Мейсон

Детективний серіал HBO захопив співачку з першої серії і протримав у напрузі до кінця сезону. "Якщо ви любитель детективів, то саме цей серіал ви давно чекали. Подобається все - актори, сценарій, сюжетні лінії", - написала вона.

Фарго

Серіал-антологія, знятий по культовому однойменному фільму братів Коен, здається Джамалі справжнім шедевром. Зараз вийшло вже кілька серій четвертого сезону, і співачка захоплено його нахвалює. Втім, знайшлося у неї і кілька зауважень. "Особисто мені складно повністю зануритися в кіно, тому що іноді я просто дивлюся і думаю: "Ну, як вони створили цю картинку, чому так нереально красиво?" Це не просто серіал зі змістом в дусі Братів Коенів, це ще і естетично бездоганні кадри", - розповіла виконавиця.

Виховані вовками

Наукова фантастика та фентезі також не чужі смакам Джамали, хоча хіт HBO від продюсера Рідлі Скотта і не здається їй ідеальним. "Так, ідея не нова - роботи, які заповнили собою життя людей, але є дуже незвичайні моменти. За кольором, мені здається, трішечки важкувато, багато темного. Особисто мене це напружує. Але в цілому цікавий серіал для всіх, хто любить цей жанр", - ділиться співачка.

Далеко

Серіал про подорож на Марс від Netflix здався Джамалі реалістичним сценарієм майбутнього. "Після того, як Ілон Маск все ж відправив у космос свою ракету, все, що відбувається на екрані, виглядає більш ніж реально. Серіал про майбутнє, але в ньому акцент зроблений на житті героїв в дорозі. До речі, все той же Ілон Маск погрожує запустити ракету і зробити з цього реаліті-шоу. Це дуже схоже на сюжет "Далеко", - вважає вона.

  • Читайте також на theLime про нові серіали, які не займуть багато часу на вихідних. Цей список стане в нагоді любителям трилерів і наукової фантастики.
  • Раніше в США назвали найбільш культові фільми жахів для Хеллоуїна. Збережіть цей список, щоб атмосферно зустріти найжахливіший свято року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм