Лайм

Як виглядає акторка Ірина Поплавська поза серіалом "Моя улюблена Страшко": фото

Показати своє справжнє обличчя виконавиця головної ролі поки не може

Днями на каналі "1+1" відбулася прем'єра нового серіалу "Моя улюблена Страшко", і глядачам вже не терпиться дізнатися, як головна героїня виглядатиме після перевтілення.

Ірина Поплавська, яка грає Настю Глушко, себе справжню приховує, і на єдиному реальному фото в її Instagram можна роздивитися акторку зовсім трохи. "Ну і нехай тут буде хоч одна фотка не в образі", - написала артистка, сховавши обличчя за телефоном.

Ірина Поплавська Фото: instagram.com/icedevka

Втім, відшукати Поплавську можна на фотографіях її однокурсників. Ірина вчилася в акторській майстерні Льва Сомова, і знімки за її участі залишилися в мережі.

Фото: facebook.com

Ірині Поплавській - 24 роки. Дівчина виросла в творчій родині, і вже у 12 років вирішила, що буде акторкою. Серіал "Моя улюблена Страшко" - її перша телевізійна робота. І відразу ж головна роль.

Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

Її героїня, Настя Глушко, влаштовується працювати в крупну б'юті-компанію, де, опинившись серед красивих співробітниць, стає "білою вороною". Там їй дають співзвучне з прізвищем прізвисько - Страшко. За сюжетом, з сірої мишки вона перетвориться на красуню та звабить свого шефа.

Ірина Поплавська в образі Насті Глушко Фото: instagram.com/icedevka

  • Раніше акторка Ірина Поплавська прийшла на ТБ в образі своєї героїні та розповіла, чи складно їй було перевтілюватися.

Найцікавіші історії та новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування