Лайм

Автори серіалу "Моя улюблена Страшко" показали головну акторку - якою буде українська "Пушкарьова"

І це - її перша роль у кіно

Телеканал "1+1" продовжує розкривати деталі серіалу "Моя улюблена Страшко". Нещодавно автори розповіли про головну героїню, а тепер розсекретили ім'я акторки, яку запросили на цю роль.

Українську "Катю Пушкарьову" звуть Анастасія Глушко, а грає її 24-річна Ірина Поплавська. Глядачам це ім'я не знайоме, оскільки для акторки ця роль - дебют у кіно. Як розповіла починаюча артистка в інтерв'ю "КП" в Україні", свою дебютну роль вона отримала після перших же кінопроб, і вона одразу - головна.

Фото: "1+1"

За словами акторки, вона дуже зраділа, що зіграє в серіалі "Страшко", оскільки любить "нестандартні образи, які чіпляють погляд, щось гострохарактерне, незвичайне, дивакувате".

Щоб краще вжитися в роль, Поплавській поставили брекети, причому не кіношні, а одразу медичні.

"Я вже носила брекети. Але минулої весни дізналася, що мені знову треба їх ставити, почалися серйозні проблеми з зубами, звузилася щелепа, зуби вийшли з кістки. Але оскільки я закінчувала театральний, розуміла: якщо зараз поставлю брекети, це дуже обмежить мої можливості. Природно, це велика проблема, треба лікувати, треба ставити, але не могла зважитися. Все не просто так трапляється в нашому житті", - поділилася Ірина.

Фото: "1+1"

Акторка також розповіла про свою героїню. За словами Поплавської, Настя Глушко - добра, чиста і дуже сильна. "Спочатку в ній вже все є, крім усвідомлення та розуміння цього. Десь вона буде дуже кумедна, я б навіть сказала - трохи дивна", - поділилася виконавиця головної ролі.

Серіал "Моя улюблена Страшко", як і "Не родись красивою", - адаптація всесвітньо відомого колумбійського серіального формату "Betty la fea" або "Ugly Betty" ("Неприваблива Бетті"). Прем'єра української версії відбудеться вже цього році. Точну дату автори обіцяють оголосити вже совсім скоро.

Найцікавіші історії та новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії