Лайм

Українські знаменитості 1 вересня привели дітей до школи: найкращі фото

Для зіркових батьків сьогодні хвилюючий день

1 вересня відомі батьки відклали свої справи і прийшли підтримати дітей на шкільній лінійці. Для багатьох українських знаменитостей цей день став дуже хвилюючим, адже їхні малюки вперше сядуть за парту.

Традиційно в День знань зіркові мами й тата публікують в Instagram святкові фото зі своїми ошатними школярами. Хто вже встиг поділитися кадрами з лінійки - далі в матеріалі.

У перший раз в перший клас сина Нестора відвела співачка Оля Цибульська. Ми пишаємось дуже тобою.Тільки вчора принесли малюка на руках додому з пологового, а сьогодні чіпляла метелик на твою святкову сорочку", - написала зіркова матуся під серією знімків.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Цибульська (@cybulskaya)

Вперше за шкільну парту сьогодні сідає дочка Юрія Ткача. Актор "Кварталу 95" показав свою першокласницю з величезним букетом. "Ми стартанули, побажайте нам хороших оцінок".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Юріі̆ Ткач (@yuriy_tkach)

Співачка Камалія відвела дочок вже в третій клас. Двійнята Арабелла і Мірабелла вчаться у престижній Київській філії Міжнародної британської школи, навчання в якій коштує $20-25 тисяч на рік.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kamaliya (@kamaliyaofficial)

Підтримати 13-річного сина Андрія в перший навчальний день вирішив і Потап. Репер зробив селфі зі своїм школярем, яке супроводив лаконічним підписом: "1 вересня". Хлопчик проходить навчання в гуманітарній гімназії в центрі Києва.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Oleksii Potapenko (@realpotap)

Хвилюючий день сьогодні і для Ілони Гвоздьової - дочка хореографа стала першокласницею. "Не віриться досі, що ця дівчинка вже школярка. Дай Бог в добру путь моя мила, а ми будемо споглядати і підтримувати", - написала мама-танцівниця.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ілона Гвоздьова | Dancer (@ilonagvozdeva)

Свого стильного школяра показала і Ксенія Мішина. "У мого сина також двояке враження від 1 вересня, у мене відповідно теж. Але згадуючи свої шкільні роки, я відчуваю найчудовіше почуття і мурашки", - написала героїня першої "Холостячки" (перегортайте карусель).

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ксенія Мішина (@ misha.k.ua)

Син Ірини Білик пішов в перший клас. Співачка показала ошатного Табріза та привітала всіх діток з початком навчального року.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ірина Білик (@bilyk_iryna)

Дочка Володимира Остапчука - другокласниця. Емілія вчиться в приватній початковій школі "Смартік" на Оболоні.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Vladimir Ostapchuk (@vova_ostapchuk)

Хвилюється сьогодні і Маша Єфросиніна. Телеведуча разом з чоловіком Тимуром Хромаєвим відвели молодшого сина Олександра в перший клас.

"Наш з Тимуром другий перший клас! Почуття гостріше та більш усвідомлене! Сльози переходять в істеричний сміх і назад! Нерви ні до біса! Вранці виявила, що піджак синові не відпаритла, штани не підшила, смінне вбрання не зібрала (з цією зайнятістю). У три нових пари туфель не вліз - жодного разу не надів, а вже маленькі... Тимур регоче, Саню хвилює, коли його вже заберуть! Стрес, коротше", - поділилася емоціями ведуча.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona впала на репетиції перед "Євробаченням-2024": в якому стані реперка

alyona alyona впала під час генеральної репетиції на Євробаченні-2024 - реперка запевнила, що почувається добре - відео

Де дивитися перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступатиме Україна

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів