Лайм

Каньє Вест спалює себе та одружується з Кім Кардашьян у новому кліпі Come to Life: відео

Репер включив в ролик кадри з недавньої презентації на стадіоні Soldier Field

2 вересня Каньє Вест представив кліп на трек Come to Life з нового альбому Donda, реліз якого відбувся 29 серпня. У ролику показані кадри з презентації платівки, яку репер провів минулого тижня в Чикаго.

Відео починається з дому, де в порожній кімнаті сидить Каньє. У якийсь момент його охоплює полум'я і він виходить назовні. Далі з'являється Кім Кардашьян в шлюбній сукні, після чого вони проводять ще одну весільну церемонію. Через кілька годин після публікації в YouTube, кліп переглянули понад 400 тисяч користувачів.

Альбом Donda став 10-м в дискографії репера. Каньє назвав його на честь своєї покійної матері Доньди Уест. Жінка померла в 2007 році від ускладнень після пластичної операції.

Роботу над платівкою музикант почав в березні 2021 року на тлі розлучення з Кім Кардашьян. Пара виховує чотирьох дітей: дочку Норт Уест (2013), сина Сейнта Уеста (2015), дочку Чикаго Уест (2018) і ще одного сина Саама Уеста (2019). Двоє молодших дітей були народжені за допомогою сурогатних матерів.

Кім Кардашьян в кліпі Come to Life Фото: instagram.com/kimkardashian

  • Через добу після презентації альбом Donda побив рекорд Spotify за кількістю прослуховувань. В Apple Music платівка виявилася ще більш затребуваною і очолила списки найпопулярніших альбомів у 130 країнах, включаючи Україну.
  • Раніше стало відомо, що Каньє Уест має намір змінити ім'я в паспорті на "найвживаніше слово в Біблії". Він стане Йе - просто Йе.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни