Лайм

На Шрі-Ланці вперше за 80 років народилися слони-близнюки: відео

І це хлопчики

У притулку Піннавела на Шрі-Ланці на світ з'явилися слони-близнюки. Ця рідкісна подія сталася на території країни вперше за 80 років, останній раз одразу двоє слоненят народжувалися в неволі у 1941 році.

Як пише New York Post, малюків чоловічої статі народила 25-річна самка на ім'я Сурангі. Їхній батько, 17-річний Панду, також проживає у центрі. На відео з місцевих телеканалів видно, як сірі дитинчата стоять біля ніг своєї матері та поїдають траву.

Піннавела - одна з найбільших туристичних визначних пам'яток Шрі-Ланки. Притулок був заснований в 1975 році для догляду за дикими слонами, яких потрібно було рятувати або лікувати від травм.

На Шрі-Ланці мешкає понад 7 тисяч диких слонів, а її населення становить 22 млн осіб.

  • На фермі в Бангладеш живе карликова корівка Рані. Незважаючи на пандемію Covid-19, люди масово їдуть до садиби, щоб подивитися на місцеву знаменитість.
  • У США у віці 20 років помер кінь на ім'я Великий Джейк. У 2010 році Книга рекордів Гіннесса назвала його найвищим конем у світі, і з тих пір ніхто не зміг побити його рекорд.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко