Лайм

Переможниця "Холостяка" вийшла заміж: відео розкішного весілля в Одесі

Пара разом всього 6 місяців

Переможниця 5 сезону шоу "Холостяк" Марина Кіщук вийшла заміж за свого обранця Олега Ивоніна, з яким познайомилася всього півроку тому. Розкішне весілля відбулося 2 вересня на березі моря в Одесі.

Новоспечена дружина опублікувала в Instagram відео церемонії і поділилася емоціями щасливого дня. "Господи, це був найчарівніший день мого життя, - розповіла Марина і подякувала усім причетним до торжества. - Олег поїхав на привоз за бараниною на другий день весілля, надавав мені завдань, а я сиджу, монтую відео, пишу цей пост і плачу від щастя".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Марина Кіщук #lifecreator (@ marina.kishchuk)


Стосунки Марини і Олега можна назвати стрімкими. Вони познайомилися в лютому 2021 року, а вже в червні хлопець зробив коханій пропозицію. Через півроку після знайомства закохані стали чоловіком і дружиною.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Марина Кіщук #lifecreator (@ marina.kishchuk)


"Як вийти заміж за 6 місяців? Я чула, що є такі курси. Розповім краще, як це працює насправді, - ділилася Кіщук зі своїми дописувачами напередодні весілля. - Найважливіше, що я зробила півроку назад - це прийняла рішення відкритися стосункам, прописавши все, що має бути в моєму чоловікові і в того ж місяця його зустріла".

Марина виховує сина від попередніх стосунків, що стосується особистого життя її обранця, то дівчина ділитися деталями не поспішає.

Марина з чоловіком і сином від першого шлюбу Фото: instagram.com/marina.kishchuk

Кіщук брала участь у шоу "Холостяк" у 2015 році, коли головним героєм був Сергій Мельник. На момент участі в проекті Марина була простою вчителькою і матір'ю-одиначкою. Після фіналу життя дівчини круто змінилося, і в 2018 році вона виграла міжнародний конкурс краси Super Model Universe.

Сергій Мельник і Марина Кіщук Фото: instagram.com/marina.kishchuk

  • Тим часом телеканал СТБ готує прем'єру другого сезону шоу "Холостячка" - спін-офф чоловічої версії реаліті. Героїнею нового сезону, який вийде на екрани 17 вересня, стала співачка Злата Огнєвіч.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

У 80-ті роковини депортації кримських татар Джамала пригадала щемливу історію своєї родини. Жінка не могла стримати сльози

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Вєрка Сердючка виступила в Києві. Зірку захейтили через виконання російських хітів