Лайм

Добре, що не вибрав: учасниця "Холостяка" Юля "Зайка" розповіла, як ставиться до героя шоу сьогодні

Дівчина не вірить, що у неї могли б скластися стосунки з Михайлом Залівако

"Срібні призери" романтичних реаліті "Холостяк-11" і "Холостячка" Юля "Зайка" Бельченко і Льоша Тригубенко стали учасниками ЛЮКС Подкаст і відповіли ведучому Славі Дьоміну на запитання про таємниці шоу. Вони розповіли, як сьогодні ставляться до свого програшу, і думки їхні розділилися.

Фото: https://www.instagram.com/julz_seven/

"Мені не подобається, коли мені пишуть: "А ти Мішу забула? Так шкода, що він тебе не вибрав". Ну навіщо, вже пройшло півроку з тих пір. Я не плачу, що мене не обрали. Через деякий час я розумію: слава Богу, що не обрали. Тому що я не впевнена, що ми були б щасливі в цих стосунках, - сказала Юлія. - Недостатньо трьох місяців на реаліті, щоб пізнати людину, тому що все одно є якийсь образ. Мене б більше засмутило, що якби ми почали жити разом, а потім виявилося, що людина не така, якою була на проекті".

Льоша Тригубенко, якому Ксенія Мішина у фіналі "Холостячки" відмовила заради Олександра Еллерта, зізнався, що все ще хотів би зустрітися з актрисою.

Фото: https://www.instagram.com/aleksey_trygubenko/

"Мішина зробила вибір, я їй вдячний за нього. З нею я звичайно був би не проти сходити повечеряти десь, але я думаю, що вже як друзі, а не як пара, - сказав він. - Я міг піти на 2 сезон "Холостячки". Просто у мене була гарна історія і реальні почуття до Мішиної, і я подумав, що це буде вже не те".

  • Нагадаємо, що герой 11 сезону шоу "Холостяк" Михайло Залівако обрав у фіналі Анну Богдан. Пара все ще разом, а після закінчення реаліті їм доводилося ретельно приховувати свої стосунки.
  • Ксенія Мішина, яка оголосила в липні про розставання з переможцем "Холостячки" Алесандром Еллертом, схоже, переглянула своє рішення. Пару помітили разом на весіллі у друзів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В мережі підозрюють, що Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розлучаються - співачка зробила неоднозначну заяву

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолій Анатоліч заявив, що електронні черги в ТЦК не працюють - шоумен поділився своїм досвідом та висновками

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров вперше прокоментував тему стосунків з батьком, який пішов із сім'ї - співак намагався налагодити спілкування з ним