Лайм

MamaRika розповіла, як змінилися стосунки з чоловіком після народження дитини

Пара часто конфліктує і мало часу проводить удвох

MamaRika та Сергій Середа поступово звикають до нової для себе ролі - трохи більше місяця тому вони стали батьками. Пара майже весь свій час присвячує синові і, звичайно, часу побути удвох практично немає.

Тему стосунків з чоловіком торкнулася співачка у своєму Instagram. Молода мама зазначила, що це питання цікавить не тільки шанувальників, але й їх самих. Адже після появи в сім'ї малюка все "перевернулося з ніг на голову".

Фото: instagram.com/mamarika_official

"Звичайно, як і всі батьки, ми дуже сильно закохані в наше чадо, але зараз поняття "ми" стало дуже розмитим, і над цим потрібно працювати", - поділилася співачка.

"Ну, по-перше, дитина займає 99% нашого часу, і це конкретно давить на психіку. В результаті ми менше часу проводимо разом у всіх сенсах. По-друге, саме усвідомлення того, що ти більше собі не належиш, і малявка керує життям двох дорослих людей - це потужний удар по тим "двом", якими ми були ще місяць тому... ", - зазначає артистка.

Фото: instagram.com/mamarika_official

MamaRika зізнається, що після народження дитини вони з чоловіком стали більше сваритися, проте у всіх конфліктних ситуаціях їх рятує гумор.

В кінці поста співачка дала пораду молодим батькам, які також переживають мікрокризи. "Головне - вчасно обійняти свою половину, згадати хто ви є один одному, і відпустити все, - радить зірка. - Час летить так швидко, тому треба бути тут і зараз, і як би не було адськи важко, кайфувати від усього, що відбувається, і таки знаходити цю хвилинку для "двох", нехай і зовсім інших".

Фото: instagram.com/mamarika_official

MamaRika і Сергій Середа стали батьками 2 серпня. Співачка народила сина, ім'я якого батьки тримають в секреті, але обіцяють розповісти після хрещення малюка.

  • Через тиждень після народження первістка MamaRika показала фотографію в спідньому та розповіла, як швидко повернутися у форму.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ

Актор Юрій Феліпенко поділився думками про службу у ЗСУ та показав фото з побратимами

Юрій Феліпенко служить у ЗСУ - актор розповів про своє ставлення до служби та закликав українців допомагати і не забувати про війну

Вартий всього найкращого: кохана Позитива зворушливо привітала його з днем народження

Олексій Завгородній (співак Позитив) зустрічається з танцівницею Юлією Сахневич - обраниця музиканта привітала його з днем народження