Лайм

Помер актор Арт Метран - зірка фільмів "Поліцейська академія"

Йому було 84 роки

На 85-му році життя помер американський актор Арт Метран, відомий за роллю лейтенанта, а слідом й капітана Маузера в фільмах "Поліцейська академія 2" та "Поліцейська академія 3".

Сумною новиною з виданням The Hollywood Reporter поділився його син Гаррі. За його словами, комік помер в середу, 8 вересня, природною смертю в своєму домі в Авентурі, штат Флорида (США).

Арт Метран у фільмі "Поліцейська академія" Фото: kino-teatr.ru

У своєму Instagram Гаррі опублікував серію фотографій з батьком та зворушливо до нього звернувся: "Тату, ти завжди будеш частиною мене, і я продовжуватиму жити по твоїм заповітам. Колись хтось придумав цитату "легенди ніколи не вмирають", я майже впевнений, що вони говорили про тебе, тато. Я люблю тебе і дуже за тобою сумую! Одного разу я побачу тебе знову. Відпочинок в раю. Тепер ти мій ангел-охоронець".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Harry Metrano (@h_metrano)


Метран народився 22 вересня 1936 року в Нью-Йорку. У кіно він дебютував у 1960-му році, але на піку популярності його кар'єра перервалася через нещасний випадок. У 1989 році актор впав зі сходів під час робіт на даху свого будинку в Лос-Анджелесі, пошкодивши хребет і шию, після чого став частково паралізованим.

Однак Метран не здався і перетворив свої негаразди в сценічне шоу одного актора - "Випадкову комедію", в якій він вийшов з інвалідного візка, щоб зробити кілька кроків.

Крім "Поліцейської академії" Арт Метран знявся також в таких фільмах і серіалах, як "Загін" Стиляги", "Загнаних коней пристрілюють, чи не так?", "Моя дружина мене причарувала", "Старскі і Хатч", "Ангели Чарлі", "Неймовірний Халк", "Чудо-жінка", "Команда" А" та багатьох інших.

  • 9 вересня в Парижі попрощалися з актором Жан-Полем Бельмондо, який пішов на 89-му році життя. Траурна церемонія пройшла в паризькому Палаці інвалідів, куди прийшли понад тисячу осіб. Очолив процесію президент Франції Емманюель Макрон.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття