Лайм

Біллі Айліш у сукні звуть королевою балу Met Gala 2021: як змінилася співачка

Зірка затьмарила усіх у витонченому вбранні від Oscar de la Renta

У стилі Біллі Айліш переважають мішкуваті наряди, але для балу Інституту костюма Met Gala 2021 співачка зробила виняток. 19-річна зірка, яка разом із Тімоті Шаламе, Амандою Горман і Наомі Осакою була співголовою благодійного вчора, з'явилася на червоній доріжці у пишній сукні Oscar de la Renta.

Фото: https://www.instagram.com/billieeilish / Getty Images

Персикову сукню з корсетним ліфом, відкритими плечима, пишною спідницею і довгим шлейфом із тюлю Біллі доповнила 30 прикрасами Cartier. Співачка погодилася вдягнути на захід розкішне вбрання американського модного будинку в обмін на "невелику" послугу: команда Oscar de la Renta зобов'язалася припинити використовувати натуральне хутро.

Фото: Getty Images

"Спасибі Oscar de la Renta за створення цієї прекрасної сукні та втілення моїх ідей у життя. Для мене було честю носити цю сукню, знаючи, що в майбутньому Oscar de la Renta відмовиться від хутра! Я дуже рада, що вся команда почула мене і внесла зміну, яке вплине на загальне благо не тільки для тварин, але і для нашої планети і навколишнього середовища. Для мене велика честь бути каталізатором і бути почутою з цього приводу. Я закликаю всіх дизайнерів робити те ж саме", - написала Біллі в Instagram.

Фото: https://www.instagram.com/billieeilish/

Зірка опублікувала в Instagram ошатні фото і зібрала понад 10 млн лайків всього за 7 годин. Фанати називають Біллі королевою і захоплюються її вишуканим образом. "Це перевершило всі очікування", - пишуть у соцмережах. - "Мерилін Монро наших днів".

Фото: https://www.instagram.com/billieeilish/

  • Читайте на theLime, як з'явився бал Met Gala і які вбрання зірок найбільше запам'яталися за всю його 48-річну історію.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків