Лайм

MamaRika похвалилася фігурою в бікіні через півтора місяці після пологів: Я собою задоволена

І все завдяки щоденним б'юті-процедурам

MamaRika (справжнє ім'я - Настя Кочетова) народила первістка на початку серпня, а вже може похвалитися плоским животом й вираженою талією. Молода мама сама стежить за своєю фігурою, не вдаючись до допомоги професіоналів.

Співачка перенесла кесарів розтин, тому спортивні навантаження перший місяць були заборонені. Щоб швидше прийти у форму, артистка робила вдома щоденні б'юті-процедури, які дали непоганий результат. Як її тіло виглядає через півтора місяці після пологів - MamaRika показала в Instagram.

Фото: instagram.com/mamarika_official

"Звичайно, ще є багато над чим працювати, і моє тіло ще не прийшло в мою ідеальну форму. По-чєсноку, кілька зайвих кг ще гуляють, а точніше цілих 4. Але на даний момент я собою задоволена", - зазначила зірка.

Раніше співачка розповідала, що після пологів дотримується правильного харчування, навіть незважаючи на грудне вигодовування. До того ж, зіркова матуся постійно знаходиться в русі та носить післяпологовий бандаж.

Фото: instagram.com/mamarika_official

Співачка MamaRika та її чоловік, комедійний актор Сергій Середа, стали батьками 2 серпня. Артистка народила сина, ім'я якого батьки тримають в секреті, але обіцяють розповісти після хрещення малюка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ

Актор Юрій Феліпенко поділився думками про службу у ЗСУ та показав фото з побратимами

Юрій Феліпенко служить у ЗСУ - актор розповів про своє ставлення до служби та закликав українців допомагати і не забувати про війну

Вартий всього найкращого: кохана Позитива зворушливо привітала його з днем народження

Олексій Завгородній (співак Позитив) зустрічається з танцівницею Юлією Сахневич - обраниця музиканта привітала його з днем народження