Лайм

"В'єтнамський Тарзан" помер від раку - чоловік 40 років прожив в джунглях і став місцевою знаменитістю

На момент смерті йому було 52 роки

В'єтнамець Хо Ван Ланг, який понад 40 років прожив у джунглях, помер від раку. Це сталося через вісім років після його повернення до цивілізації.

Як повідомляє The New York Post, чоловік, якого називали "В'єтнамським Тарзаном" помер у понеділок, 13 вересня, у віці 52 років. В'єтнамець разом з батьком втік до місцевих лісів у 1972 році під час війни у В'єтнамі. Вони покинули свій дім після того, як їхні рідні були вбиті.

Фото: Mercury Press & Media Ltd

У джунглях Ван Ланг вів спосіб життя Тарзана, навчившись добувати їжу, полювати, а також будувати в лісі укриття. Протягом десятирічь чоловік не знав, що в країні закінчилася війна.

До цивілізації батькой син потрапили у 2013 році. Коли їх знайшли, то старший в'єтнамець вільно розмовляв на місцевому діалекті, в той час як його син знав лише кілька слів.

Фото: Mercury Press & Media Ltd

Друг Ван Лага Альваро Череза відзначив, що "В'єтнамського Тарзана" погубили атрибути "сучасного життя". "Він все життя прожив у джунглях, а потім переїхав до цивілізованого світу, де почав їсти оброблені продукти та іноді вживати алкоголь", - сказав він.

"Мені не подобалося бачити, як він живе у цивілізації. Я завжди хвилювався, що він і його тіло не витримають таких кардинальних змін", - додав Череза.

  • Через ковід туристка застрягла на острові на 18 місяців - за цей час вона встигла стати магістром, знайти дистанційну роботу і зайнятися благодійністю.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування