Лайм

Григорій Решетник розкрив нові подробиці 2 сезону "Холостячки": Більше чоловіків та епізодів

До старту реаліті залишився один день

У новому сезоні шоу "Холостячка", прем'єра якого відбудеться вже завтра, буде 12 епізодів, а не 9, як в попередньому. До того ж, на цей раз буде більше учасників - за серце Злати Огнєвіч боротимуться 25 чоловіків. У той час як завоювати Ксенію Мішину спочатку прийшли 16 претендентів.

Про це розповів ведучий проекту у короткому інтерв'ю. "У цьому сезоні, по-перше, чоловіків буде ще більше. Ще більше епізодів буде. Боротьба просто буде, як кажуть, не на життя, а на серці Злати. Я впевнений, що це буде одне з найуспішніших шоу країни", - поділився Григорій Решетник.

Подивитися цю публікацію в Instagram

За словами ведучого, учасниками другого сезону стали більш дорослі та досвідчені чоловіки, багато хто з них з дітьми. І це надає проекту ще більшої серйозності й говорить про те, що чоловікам дійсно цікава співачка.

Григорій також порівняв двох героїнь та розповів, чи схожа Злата Огнєвіч зі своєю попередницею Ксенією Мішиною. За його словами, в чомусь дівчата схожі, а в чомусь - абсолютно різні.

"Ксенія відразу дуже емоційна, а Злата емоційність проявляє на побаченнях. Вона віддана. Відчувається, якщо закохується, то це надовго, назавжди. Злата дуже творча: весь час ходить і щось наспівує, пише пісні, створює музику, - поділився Григорій. - Злата дуже любить екстрим, і вона, напевно, ще більш екстремальна, ніж Ксенія, тому що вона завжди підтримувала всі екстремальні побачення".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Перший випуск 2 сезону шоу "Холостячка" глядачі каналу СТБ побачать вже цієї п'ятниці, 17 вересня. Прем'єра почнеться зі знайомства героїні з претендентами.

  • Раніше Злата Огнєвіч розповіла, якою буде перша вечірка і чим її дивуватимуть чоловіки. Щоб запам'ятатися, учасники влаштують для неї незабутні короткі побачення.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

У 80-ті роковини депортації кримських татар Джамала пригадала щемливу історію своєї родини. Жінка не могла стримати сльози

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Вєрка Сердючка виступила в Києві. Зірку захейтили через виконання російських хітів

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме