Лайм

Кажуть, танцюрист Полякової прийшов на "Холостячку" заради піару - хлопець не став це заперечувати

Бутоньєрка від співачки йому не дісталася

Боротися за серце Злати Огнєвіч на "Холостячці-2" прийшов Макс Єжов - танцюрист балету Олі Полякової та партнер Лесі Нікітюк на "Танцях з зірками". На першій вечірці 25-річний хлопець поводився досить зухвало, і глядачі запідозрили, що він прийшов заради піару. Не повірила шоумену і сама героїня.

Максим з'явився на знайомство зі співачкою в масці і відразу закрутив її в танці. Незважаючи на те, що обличчя хлопця було закрито, Злата відразу його впізнала. Спостерігаючи за поведінкою танцюриста, Огнєвіч запросила його на розмову, де прямо запитала про його цілі на проекті.

Максим Єжов на першій вечірці "Холостячки-2" Фото: instagram.com/holostyakstb

Звичайно, Єжов заперечував, що він вирішив просто засвітитися, адже, за його словами, він і так досить популярний. "Навіщо воно мені треба? Я медійна людина. Я входжу в топ найкращих танцюристів країни. Моя мета - реально побудувати стосунки", - сказав Максим.

Однак після того, як Злата не дала йому бутоньєрку і він покинув проект, танцюрист у всьому зізнався. Відповідаючи на питання фоловерів в Instagram, Єжов заявив, що не заперечуватиме, що його метою на проекті частково був піар.

Макс Єжов Фото: instagram.com/ezhov_maksim_

"Виходить, що це просто піар, а не симпатія до Злати?", - поцікавилася одна з дописувачок. На що хореограф відповів: "Чому просто піар? Злата досить симпатична дівчина, але тут є слова правди, тому не буду заперечувати повністю".

Оля Полякова та Максим Єжов Фото: instagram.com/ezhov_maksim_

Єжов брав участь в шоу "Танці з зірками" у 2018 році - в парі з Нікітюк танцюрист завоював срібло. Перед початком зйомок другого сезону "Холостячки" Макс запропонував Лесі взяти участь у романтичному реаліті, а він прийде в якості учасника. Схоже, танцюристу було все одно, хто стане героїнею.

Леся Никитюк і Максим Єжов Фото: instagram.com/ezhov_maksim_

  • Раніше у піарі запідозрили ще одного претендента на серце Злати Огнєвіч - психолога і блогера Романа Свечкоренко. Однак чоловікові вдалося довести свою симпатію до співачки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято