Лайм

У першому випуску "Холостячки" Злата Огнєвіч обрала 16 учасників - хто отримав бутоньєрку

9 чоловіків покинули проект назавжди

17 вересня на каналі СТБ відбулася прем'єра другого сезону шоу "Холостячка", героїнею якого стала Злата Огнєвіч. У першому випуску пройшло знайомство співачки з претендентами на її серце.

На першу вечірку приїхали 25 абсолютно різних чоловіків з усієї України, які робили все можливе, щоб вразити героїню. Однак бутоньєрки отримали не всі. Злата обрала 16 хлопців, які й стали учасниками другого сезону реаліті. Як вони виглядають і чим займаються - далі в нашому матеріалі.

Фото: instagram.com/holostyakstb

Владислав Ясько, 25 років (Харків)

Влад - засновник першого в Україні агентства інстаграм-маркетингу. Молодий хлопець прийшов на проект, оскільки йому подобаються дівчата постарше. Сама Злата під час спілкування з юним бізнесменом заявила, що її не бентежить 10-річна різниця у віці, і в кінці вечора дала йому шанс.

Фото: instagram.com/vlad_yasko

Андрій Задворний, 32 роки (Київ)

Андрій - підприємець, має власне виробництво дерев'яних розвиваючих іграшок для дітей, на створення яких його надихнула 6-річна дочка Кіра. З матір'ю дитини чоловік розлучився, коли дівчинці було півтора року. Любить подорожувати і відкривати для себе нові країни.

Фото: instagram.com/zadvornyi_andrii

Максим Тарапата, 32 роки (Шанхай/Київ)

Максим народився і виріс в Києві, але відразу після школи поїхав до Китаю. Там він заснував кілька бізнесів: експортно-імпортну компанію і салон краси.

Фото: instagram.com/tarmaks

Вінченцо Дулепа, 31 рік (Лондон/Київ)

Вінченцо, якого назвали на честь засновника Феррарі, - простий хлопець з Чернівців, який був офіціантом. Чотири роки тому він переїхав до Лондона, де познайомився з іншим офіціантом з України, з яким відкрив кілька ресторанів української кухні. Хлопець живе на дві країни - в Україні розвиває меблевий бізнес.

Фото: instagram.com/vincenzo_dulepa

Васко Младенов, 31 рік (Софія, Болгарія)

Васко приїхав до Злати з Болгарії. Він - професійний тенісист, постійний учасник світових турнірів. Крім тенісу хлопець також професійно займається музикою. Як репер випустив 3 альбоми та кілька синглів, які є на всіх музичних платформах. Виступає в клубах.

Фото: instagram.com/vaskomladenov

Павло Богда, 30 років (Київ)

Павло - професійний каскадер. Найчастіше дублює головних героїв, наприклад, в таких проектах, як "Кріпосна", "Червоний", "Безславні кріпаки". Двічі знімався в Боллівуді.

Фото: instagram.com/pavelbogda

Дмитро Шевченко, 37 років (Львів)

Дмитро розвиває в рідному місті два бізнеси: будівельну компанію та клінінгову, яка користується у Львові великим попитом. Був одружений, але через півроку після весілля в сім'ї почалися розбіжності, що призвело до розлучення.

Фото: instagram.com/dmitrij_sheff

Ігор Присяжнюк, 36 років (Київ)

Ігор з дитинства займався плаванням. Брав участь у багатьох турнірах, багаторазовий чемпіон України. Зараз працює персональним тренером, в основному вчить немовлят. Незважаючи на те, що чоловікові 36 років, серйозних стосунків, в яких хотілося б створити сім'ю, у нього не було.

Фото: instagram.com/forte_igor

Андрій Хветкевич, 37 років (Майамі, США)

Бізнесмен, володіє IT-компанією. Три роки тому захопився фрідайвінгом і за такий короткий термін став чемпіоном України і США. Андрій любить подорожувати. Довгий час прожив в Майамі, однак перед стартом зйомок переїхав жити в Мексику.

Фото: instagram.com/diveeasy

Ілля Закорецкий, 34 роки (Полтава)

Власник мережі інтернет-магазинів шкіряних виробів. Ілля був одружений і виховує дочку. Чоловік намагається багато часу приділяти дитині: разом їздять на відпочинок, готують і дивляться ТБ. Закорецкий називає свої стосунки з дочкою ідеальними.

Фото: instagram.com/borodachch

Роман Свечкоренко, 32 роки (Київ)

Роман працює психологом, вважає себе фахівцем в області жіночого щастя. Однак сам ощасливити поки нікого не зміг. Чоловік був одружений, але зберегти стосунки не зміг. Наразі разом з колишньою дружиною виховує 6-річну дочку. Роман також займається блогерством, на сьогодні на його сторінку підписано майже мільйон користувачів.

Фото: instagram.com/svechkorenko

Олег Плахотнюк, 41 рік (Хмельницький)

Олег - бізнесмен і власник власного фітнес-клубу. У минулому - професійний гравець в регбі. Чоловік був двічі одружений і виховує двох дочок від різних шлюбів. Зі своїми колишніми дружинами підтримує добрі стосунки.

Фото: instagram.com/superolegodessa

Олександр Борзенко, 29 років (Кременчук)

Олександр - начальник патрульної служби в Кременчуці. До цього чоловік жив в Маріуполі, де працював у банку. У 25-річному віці він вирішив кардинально змінити професію і став поліцейським.

Фото: instagram.com/holostyakstb

Роман Васильєв, 33 роки (Миколаїв)

Роман - успішний стоматолог. До 2018 року працював в рідному місті, а зараз практикує в Києві. Мріє відкрити у столиці приватну стоматологічну клініку. Захоплюється футболом, баскетболом і екстремальними видами спорту.

Фото: instagram.com/holostyakstb

Богдан Коломейко, 33 роки (Київ)

Богдан - власник компанії, яка займається моніторингом цін продуктів ритейлу України. Цей бізнес розвиває вже 6-й рік. Був одружений, але в шлюбі дітей не було. Любить подорожувати і верхову їзду.

Фото: instagram.com/holostyakstb

Євген Селютин, 29 років (Дніпро)

Власник двох IT-компаній. Перша займається підбором IT-шників для європейських фірм, друга - розробкою сайтів і додатків. Захоплюється боями без правил і міні-футболом.

Фото: instagram.com/selyutin_yevgeniy

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято