Лайм

Як пройшов третій випуск "Танців з зірками-2021": кращі виступи ефіру і хто покинув проект

13 пар продемонстрували свої вміння на паркеті

19 вересня на каналі "1+1" пройшов третій ефір шоу "Танці з зірками-2021", в якому змагалося 13 пар. Темою випуску був "Рік, який змінив моє життя", і крім ефектних виступів учасники ділилися особистими історіями про перемоги і поразки. Також вечір запам'ятався зворушливим номером з віденським вальсом, в якому вшанували пам'ять Григорія Чапкіса.

theLime подивився яскравий випуск і вибрав виступи, які журі оцінили найвище. Ось, хто вразив професіоналів своїми танцювальними вміннями.

Костянтин Войтенко

Фото: https://www.instagram.com/tanci1plus1/

Костянтин Войтенко та його партнерка Росколяна Маланчук виконали емоційний контемп, який актор присвятив своєму батькові з алкогольною залежністю. Судді відзначили, що пара танцювала настільки злагоджено і вміло, що їм було важко розпізнати, хто зірка, а хто - професійний танцюрист. У підсумку учасники отримали 31 бал.

Олександра Зарицька


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Танці з зірками на 1 + 1 (@ tanci1plus1)

Вокалістка гурту Kazka і її партнер Юрій Мєшков станцювали фокстрот, який здивував журі перетворенням Зарицької. Співачка розповіла, що всього за тиждень підготовки до ефіру вона схудла на 4 кг, і судді відзначили, що вона рухалася легко і пластично.

Артур Логай

Фото: https://www.instagram.com/tanci1plus1/

Артур Логай знову заявив про себе як про одного з головних претендентів на перемогу. Актор серіалу "Моя улюблена Страшко" станцював віденський вальс разом із партнеркою Ганною Кареліною, одягненою в костюм купи грошей. Постановка, присвячена подоланню ігрової залежності Артура, вразила суддів, і вони оцінили її в 30 балів.

Каднай

Фото: https://www.instagram.com/tanci1plus1/

Дмитро Каднай підтвердив статус секс-символу нового сезону "Танців з зірками", станцювавши з Аліною Лі пристрасний пасадобль. І хоча судді відзначили, що парі не вдалося перевершити танго з другого випуску шоу, вони оцінили артистизм і яскравість постановки в 29 балів.

Ольга Харлан

Фото: https://www.instagram.com/tanci1plus1/

Танець фехтувальниці Ольги Харлан став її викликом хейту, з яким вона зіткнулася після поразки на Олімпіаді в Токіо. У парі з Дмитром Дікусаром спортсменка станцювала полум'яне танго, зарядивши зал енергією потенційної переможниці. Журі високо оцінило її виступ, поставивши 29 балів.

Хто покинув проект у 3 випуску

Фото: https://www.instagram.com/tanci1plus1/

Найгірше глядачі оцінили виступ учасниці "Жіночого кварталу" Олександри Машляєвої, яка замінила колегу Анастасію Оруджеву після травми.

Її самбу журі оцінило в 24 балів, а постановку розкритикували за зайву комічність і брак танцювальної техніки. Втім, за оцінками журі їй разом із партнером Денисом Самсоном вдалося набрати на 2 бали більше, ніж Melovin.

Фото: https://www.instagram.com/tanci1plus1/

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Олена Кравець показала своїх двійнят і поділилася їхньою милою мрією: відео

Олена Кравець показала, як підросли її молодші діти – 7-річні близнюки Іван та Катя

Євген Кот доєднався до команди Нацвідбору на "Дитяче Євробачення-2024": за що він відповідатиме

Женя Кот і Євген Тріплов долучилися до участі у Дитячому Євробаченні-2024 - що вони будуть робити та що відомо про конкурс

Надя Дорофєєва попередила про шахраїв, які незаконно використовують її обличчя

Надя Дорофєєва стала жертвою шахраїв, які незаконно використовують її обличчя для реклами ігор - співачка розповіла подробиці