Лайм

Як пройшов третій випуск "Танців з зірками-2021": кращі виступи ефіру і хто покинув проект

13 пар продемонстрували свої вміння на паркеті

19 вересня на каналі "1+1" пройшов третій ефір шоу "Танці з зірками-2021", в якому змагалося 13 пар. Темою випуску був "Рік, який змінив моє життя", і крім ефектних виступів учасники ділилися особистими історіями про перемоги і поразки. Також вечір запам'ятався зворушливим номером з віденським вальсом, в якому вшанували пам'ять Григорія Чапкіса.

theLime подивився яскравий випуск і вибрав виступи, які журі оцінили найвище. Ось, хто вразив професіоналів своїми танцювальними вміннями.

Костянтин Войтенко

Фото: https://www.instagram.com/tanci1plus1/

Костянтин Войтенко та його партнерка Росколяна Маланчук виконали емоційний контемп, який актор присвятив своєму батькові з алкогольною залежністю. Судді відзначили, що пара танцювала настільки злагоджено і вміло, що їм було важко розпізнати, хто зірка, а хто - професійний танцюрист. У підсумку учасники отримали 31 бал.

Олександра Зарицька


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Танці з зірками на 1 + 1 (@ tanci1plus1)

Вокалістка гурту Kazka і її партнер Юрій Мєшков станцювали фокстрот, який здивував журі перетворенням Зарицької. Співачка розповіла, що всього за тиждень підготовки до ефіру вона схудла на 4 кг, і судді відзначили, що вона рухалася легко і пластично.

Артур Логай

Фото: https://www.instagram.com/tanci1plus1/

Артур Логай знову заявив про себе як про одного з головних претендентів на перемогу. Актор серіалу "Моя улюблена Страшко" станцював віденський вальс разом із партнеркою Ганною Кареліною, одягненою в костюм купи грошей. Постановка, присвячена подоланню ігрової залежності Артура, вразила суддів, і вони оцінили її в 30 балів.

Каднай

Фото: https://www.instagram.com/tanci1plus1/

Дмитро Каднай підтвердив статус секс-символу нового сезону "Танців з зірками", станцювавши з Аліною Лі пристрасний пасадобль. І хоча судді відзначили, що парі не вдалося перевершити танго з другого випуску шоу, вони оцінили артистизм і яскравість постановки в 29 балів.

Ольга Харлан

Фото: https://www.instagram.com/tanci1plus1/

Танець фехтувальниці Ольги Харлан став її викликом хейту, з яким вона зіткнулася після поразки на Олімпіаді в Токіо. У парі з Дмитром Дікусаром спортсменка станцювала полум'яне танго, зарядивши зал енергією потенційної переможниці. Журі високо оцінило її виступ, поставивши 29 балів.

Хто покинув проект у 3 випуску

Фото: https://www.instagram.com/tanci1plus1/

Найгірше глядачі оцінили виступ учасниці "Жіночого кварталу" Олександри Машляєвої, яка замінила колегу Анастасію Оруджеву після травми.

Її самбу журі оцінило в 24 балів, а постановку розкритикували за зайву комічність і брак танцювальної техніки. Втім, за оцінками журі їй разом із партнером Денисом Самсоном вдалося набрати на 2 бали більше, ніж Melovin.

Фото: https://www.instagram.com/tanci1plus1/

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Стаю на захист своєї країни: українська акторка доєдналася до ЗСУ

Актриса театру імені Лесі Українки Марія Агапітова поділилася в мережі новиною про те, що вона приєдналася до ЗСУ та їй потрібна допомога

Lida Lee відповіла на чутки про роман з Даніелем Салемом: що пов'язує співачку і військовослужбовця

Українська співачка Lida Lee розповіла, які у неї стосунки з Данієлем Салемом, який служить у ЗСУ

Воїн ЗСУ з "Голосу країни" знову став батьком: його дружина-військова народила третю дитину

Військовослужбовець ЗСУ і суперфіналіст шоу "Голос країни-13" Юрій Городецький втретє став батьком - його дружина Юлія народила сина Олександра