Лайм

На шоу "Танці з зірками-2021" зворушливо вшанували пам'ять Чапкіса - на паркет "вийшла" його голограма

Український хореограф помер в червні 2021 року

19 вересня на шоу "Танці з зірками-2021" танцюристи і знаменитості вшанували пам'ять Георгія Чапкіса, який помер у червні на 92-му році життя. Для цього постановники проекту підготували неймовірний номер з віденським вальсом - улюбленим танцем покійного хореографа.

Любов до танцю не має віку, і Георгій Чапкіс довів це своїм прикладом. На його честь на паркет вийшли пари різного віку - діти, молоді танцюристи і люди старшого віку.

У кінці танцю учасники постановки і зірки "Танців з зірками" зібралися на паркеті і створили коридор, по якому за допомогою нових технологій ще раз пройшовся маестро танцю.

Присутніне змогли стримати сліз, коли голограма Чапкіса в оточенні блакитного світла розтанула в темряві залу.

Григорій Чапкіс народився ув 1930-му році і почав танцювати у віці 10-ти років. Народний артист України працював хореографом у Театрі ім. Івана Франка, а з 1955-го виступав у складі Державного ансамблю танцю УРСР під керуванням Павла Вірського. Незабаром Чапкіс відкрив свою школу танців, а знаменитістю на ТБ став завдяки проекту "Танці з зірками", де багато років був суддею.

Раніше Ілона Гвоздьова розкритикувала 1 випуск "Танців з зірками-2021" за те, що в ефірі не згадали Чапкіса. Переможниця шоу висловила зауваження після старту його нового сезону.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Стаю на захист своєї країни: українська акторка доєдналася до ЗСУ

Актриса театру імені Лесі Українки Марія Агапітова поділилася в мережі новиною про те, що вона приєдналася до ЗСУ та їй потрібна допомога

Lida Lee відповіла на чутки про роман з Даніелем Салемом: що пов'язує співачку і військовослужбовця

Українська співачка Lida Lee розповіла, які у неї стосунки з Данієлем Салемом, який служить у ЗСУ

Воїн ЗСУ з "Голосу країни" знову став батьком: його дружина-військова народила третю дитину

Військовослужбовець ЗСУ і суперфіналіст шоу "Голос країни-13" Юрій Городецький втретє став батьком - його дружина Юлія народила сина Олександра