Лайм

У Парижі акробат пройшов по канату 600 метрів через річку Сену - вражаючі фото і відео

Натан Полен встановив історичний рекорд

Французький акробат Натан Полен пройшов 670 метрів по канату, натягнутому від Ейфелевої вежі до палацу Шайо через річку Сену. Щоб здійснити цю прогулянку на висоті 70 метрів, сміливець тренувався 4 роки, пише Metro.

Фото: https://www.instagram.com/nathan_paulin/

Полену довелося зробити кілька зупинок, він сідав і лягав на канат, але все ж зміг благополучно закінчити виставу під захоплені крики натовпу. Його 600-метровий перехід вважається найдовшим за всю історію ходіння по канату в міському середовищі.

Фото: https://www.instagram.com/nathan_paulin/

"Під час виступу я справді не відчував страху, я не боявся висоти, - сказав акробат. - Було нелегко пройти 600 метрів, зосередитися .. але все одно було дуже красиво".

Фото: Getty Images

Полену було непросто отримати дозвіл на виступ, але міська влада пішла назустріч світовому рекордсмену. Свій трюк він присвятив щорічному Дню спадщини Франції - свята, коли людей запрошують відвідати історичні будівлі та пам'ятники, які зазвичай закриті для публіки.

Акробат був прив'язаний до канату страхувальним шнуром, але все ж боявся, що не зможе завершити виставу через стрес, пов'язаний із численим натовпом внизу. Втім, він не вперше виступає перед натовпом випадкових глядачів. У 2019 француз прогулявся на висоті 150 метрів по 510-метровому канату між двома хмарочосами в діловому районі Парижа Ла Дефанс.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLimeі дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків