Лайм

Американський канатоходець пройшов над кратером активного вулкану в Нікарагуа: фото

Нік Валленда прогулявся по канату над розпеченою лавою

Знаменитий повітряний акробат, канатоходець і каскадер Нік Валленда успішно пройшов по канату, натягнутому через кратер вулкана Масая в Нікарагуа. Його шлях з північного боку вулкану на південний склав 548 метрів і зайняв всього 31 хвилину, пише People.

Фото: JEFF DALY / ABC

"Це було дивовижно. Я нарешті зможу заснути сьогодні ввечері, - сказав він після своєї небезпечної прогулянки над розпеченою лавою. - Вітри були непередбачуваними, але я просто тренувався у себе на задньому дворі".

Валленда додав, що хоча через високу температуру його очі буквально горіли, протигаз допоміг йому вільно дихати, фільтруючи небезпечні гази.

Фото: JEFF DALY / ABC

За словами канатохідця, на підготовку до прогулянки пішли місяці репетицій. Оскільки ніякого способу підготуватися до активного вулкану в звичайних умовах немає, він тренувався вдома, простягнувши у дворі дріт над димовою машиною.

"Протягом останніх шести або семи років я досліджував вулкани, особисто відвідавши кілька з них. Було дуже важливо, щоб у нього було активне лавове озеро на дні... Я хотів чути цей звук лави", - сказав Валленда.

Фото: JEFF DALY / ABC

Прогулянка над кратером Масая стала найдовшою і найвищою для Ніка. Він також став першою людиною, яка пройшла через вулкан, що є частиною Тихоокеанського вогняного кільця. Серед інших досягнень Валленди - перетин Гранд-Каньйону без страховки і прогулянка над Ніагарським водоспадом.

Фото: JEFF DALY / ABC

  • Брат роками дражнив сестру, обіцяючи прийти на її весілля з ламою. Виявилося, він не жартував, і навіть обрав тварині костюмчик.
  • Читайте також на theLime, як фермер наткнувся біля річки на дивні валуни. Коли археологи вивчили знахідку, чоловік просто не повірив своїм вухам - 20 млн років тому вони були живими істотами.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Астрологи назвали знаки Зодіаку, у яких найчастіше народжуються близнюки

Астрологи розповіли, що у Близнюків, Раків та Риб найчастіше народжуються близнюки

Ідеально до картопляного пюре: блогерка показала, як приготувати смачні мітболи у соусі

Як у домашніх умовах приготувати мітболи з фаршу у вершково-соєвому соусі, щоб урізноманітнити своє меню та здивувати близьких

Джинси кольору кокосового молока – актуальний тренд 2024 року: ідеї для стилізації

Стилістrf Юлія Попель розповіла про тренд 2024 року – джинси кольору кокосового молока, які можна поєднувати з будь-яким верхом та взуттям