Лайм

Олена Зеленська в образі стильної вчительки знялася для модного глянцю: фото

Перша леді позувала на перерві та уроці математики

Олена Зеленська стала героїнею ювілейного випуску журналу Elle Україна - цього місяця модному глянцю виповнилося 20 років. Перша леді прикрасила обкладинку та сторінки видання. Дружина президента знялася в образі вчительки, примірявши кілька стильних луків.

Фотографії з'явилися на одній з фан-сторінок Зеленської. На першому знімку перша леді позує в білій спідниці довжини міді, сірій футболці з меланжевої тканини та чорних лоферах. Дружина гаранта зображена в оточенні школярів, широко посміхаючись.


Подивитися цю публікацію в Instagram

На другому кадрі Зеленська позує на уроці. Перша леді стоїть біля вчительського столу і щось розповідає. На ній - схожа спідниця, яку вона поєднала з шовковою блузою та чорною водолазкою, гольфи й ті ж лофери.

Для вересневого випуску перша леді також дала інтерв'ю, в якому розповіла про зустріч з Папою Римським і про головні моменти, якими наповнене життя дружини президента України.


Подивитися цю публікацію в Instagram

  • Цього місяця Олена Зеленська відкрила Форум молодих лідерів на щорічній Ялтинській європейській стратегії. Для зустрічі з молоддю перша леді вибрала ділової ансамбль у контрастних тонах, але особливої уваги заслуговує зачіска, яка ідеально вписалася в образ.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також