Лайм

У мережі обговорюють діловий образ та нову зачіску Олени Зеленської: фото

Для нової зустрічі перша леді трохи змінила імідж

Олена Зеленська відкрила Форум молодих лідерів на щорічній Ялтинській європейській стратегії. Для зустрічі з молоддю перша леді вибрала діловий ансамбль у контрастних тонах, але особливої уваги заслуговує зачіска, яка ідеально вписалася в образ.

Фотографії з заходу дружина президента України опублікувала в Instagram. Публікація зібрала понад 16 тисяч лайків, а в коментарях обговорюють вибір наряду.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Зеленська з'явилася на зустрічі в брючному костюмі темно-синього кольору, який поєднала з блузою молочного відтінку. Строгий наряд вона доповнила човниками на невисокому каблуці та сережками з перлами.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Особливою деталлю образу стала нова зачіска. Перша леді відмовилася від звичного проділу та уклала волосся назад, з боків прихопивши шпильками. Фоловери назвали укладку гармонійною та ідеальною для даного лука.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

У підписі до знімків Зеленська поділилася емоціями від зустрічі з молодим поколінням "амбітних і небайдужих до України людей".

"Рада була стати частиною події і виступити на майданчику, де новим поколінням надають можливості для творення майбутніх змін", - написала перша леді.

"Без молоді не може розвиватися й існувати країна. Молодь України - це кисень, яким вона дихає. Без молоді життя країни зупиняється", - наголосила дружина президента.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників